Йордан Иванов: Третото крило на ГЕРБ – “Съюз за Пловдив” – поема мощно общинско предприятие

Актуално Власт Гласове Новини

Или как се “осребрява” подкрепата, която Дани Каназирева дава на ГЕРБ от местните избори до днес

Лидерът на ДСБ в Пловдив и зам.-председател на Общинския съвет от „Демократична България“ Йордан Иванов коментира в личната си страница в социалната мрежа Facebook новите назначения в двете ключови Общински предприятия, които днес обяви на извънреден брифинг кмета Здравко Димитров.

Нови шефове на общинските комуналки

Публикуваме текста без редакторска намеса:

„След като „Съюз за Пловдив пое едно от най-ключовите за партийните назначения общински предприятия – “Паркове и градини”, най-накрая лъсна защо преди това подкрепи сляпо бюджета на ГЕРБ, поемането на дългове, ПУП-ове за презастрояване и други вредни за Пловдив решения. А ако подкрепата бива оттегляна понякога, явно е с цел рекет на кмета…

Конкурс НЯМА, назначението е политическо. А по време на местните избори с колегите от “Съюз за Пловдив” бяхме на едно мнение, че за ключовите позиции трябва да има конкурси. Това бе тяхна последователна позиция, на която изневериха, за съжаление.

Толкоз за рекламирания “профил за антисистемност” на “Съюз за Пловдив”. Хората на Каназирева официално са в ГЕРБ от местните избори насам. Ясно е, че системата не се бори с навеждане на глава пред премиера, а още по-малко с кадруване по високите етажи на местната власт.

Познавам Веселин Козарев, новия шеф на “Паркове и градини”, и се надявам вместо да продължи порочната практика през общинските предприятия да се купуват гласове с парите на пловдивчани, да предложи реформа на предприятието.

Нека е ясно – в “Паркове и Градини” и “Чистота” се отглежда партийна номенклатура, която се активизира по време на избори. Наша последователна позиция е, че е нужна радикална реформа на кадровата политика и преминаване към машинно поддържане на града. От днешното изявление на кмета и г-н Козарев не се забелязва този проблем да се признава и да се търси решението му. За съжаление.“

Споделете ни във:

3 коментара за “Йордан Иванов: Третото крило на ГЕРБ – “Съюз за Пловдив” – поема мощно общинско предприятие

  1. Вярвах преди изборите на Каназирева,но се разбра ,че и тя е продажник и гъзомийник на гербаджийските мутри в името на пари и власт.
    Гласуването и подкрепата ми за нея е завинаги и окончателно е приключило.

  2. Каназирева, Титюков, Колев са политически проститутки и ще гласуват каквото им кажат, ако ще има кокал и за тях или хората зад тях – съответно Кисьов и Търев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.