Йода: По-стар Пловдив от мен е

Актуално Градът Живот Новини

Общинското предприятие за хора с увреждания представя нова колекция на Панаира на социалните  предприятия

Вижте какво видя еврокомисар Никола Шмид в Пловдив – ГАЛЕРИЯ

Социалното предприятие за хора с увреждания на Община Пловдив се представя със свой щанд на Десетото юбилейно издание на Европейския форум на субектите на социалната и солидарна икономика, който стартира днес в Палата 11 на Международния пловдивски панаир.

На щанд 48 е изложена и новата колекция фланелки, посветени на Древния и вечен град, сред които като безспорен хит се отличава тази с Йода.

Идеята на колекцията е дело на дизайнерите на предприятието, каза директорът Ванина Стоянова пред Под тепето.

На място ще намерите и всички уникални ръчно рисувани играчки за елха от новия каталог за 2022-ра година.

Днес след обяд министърът на труда и социалната политика Георги Гьоков и за работните места и социалните права Никола Шмит са на посещение в социалното предприятие за изработка на сувенири и „Общностния център за деца и семейства“, които са изградени с европейско финансиране.

В предприятието те ще видят единствения у нас майстор на духано стъкло Иван Станев. Можете да се потопите в магията на занаята му и в следващите два дни в Палата 11 на Панаира.

Общинското социално предприятие отвори онлайн магазин

Над сто социални предприятия, кооперации и неправителствени организации от България и чужбина ще представят продуктите и услугите си в рамките на тридневен форум в Пловдив. В изложението участват над 50 компании от конвенционалния бизнес. Сред находките по щандовете ще откриете добрите стари пеньоари от басма, както и уникални хрумки като ветрило от вилици за еднократна употреба.

Споделете ни във:

1 thought on “Йода: По-стар Пловдив от мен е

  1. Хората с увреждания са подложени на нечовешки дискриминация в България.Идете сутрин в транспортна болница и вижте какво става с чакащите за ОЛЕК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.