Актуално

Синът на убитото семейство е полицай

Смята се, че убийството е извършено преди няколко дни

74-годишният Цветан и неговата съпруга, 69-годишната Божурка Караджова, са открити мъртви само преди няколко часа. Смята се, че убийството е извършено преди няколко дни, заради състоянието на телата, в което са ги заварили пристигналите на място органи на реда, криминалисти и експерти от съдебна медицина.

Убитите съпрузи са родители на полицай от икономическа полиция, за когото съседите разказват, че не бил в добри отношения с майка си и баща си. От полицията обаче все още не коментират нищо по случая. По непотвърдена информация, синът водел дело срещу родителите си за имота, в който те живеели и в който са открити мъртви. Къщата е като малко ранчо. Намира се в квартал „Смирненски“, в обезлюден район, около който има гора. В непосредствена близост е болница „Каспела“, където ЖП линия дели „Смирненски“ от „Южен“. Може би точно заради отсъствието на много хора в района, за убийството стана ясно едва днес, когато тяхна съседка видяла телата и веднага сигнализирала на спешния телефон 112.

Районът е отцепен, а на място има полиции, съдебна медицина и следователи. Там са и шефът на полиция комисар Христо Разсолков, както и окръжният прокурор Румен Попов. 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина