АктуалноИзбори

Тошко Йорданов: Каквито сме на трибуната, такива трябва да сме в кулоарите

“По-добре е човек да е директен с всичките негативи, които носи това”

ПП “ИТН” се ангажира да работи за прилагането на ефективни мерки и контрол за справяне със замърсяването на въздуха в Пловдив и увеличаване с поне 20 на 100 на зелените площи в града

В предизборното студио „В Капана на Под тепето“ днес ни гостува Тошко Йорданов, зам.-председател на политическа партия “Има такъв народ” и водач на листата за 16 МИР – Пловдив град.

Той коментира кандидат-президентската кампания за предстоящия вот на 14 ноември, казусa с двойното гражданство на Кирил Петков, обидчив ли е на тема ПП “ИТН”, ковид ситуацията и отношението му към ваксините, идеята на партията за премахване на клиничните пътеки и въвеждане на ”Диагностично свързани групи”, сценария след изборите и други актуални теми.

Отговорите на тези въпроси вижте във видеото.

Като водач на листата в Пловдив Тошко Йорданов се ангажира от името на партията да работи за прилагането на ефективни мерки и контрол за справяне със замърсяването на въздуха в Пловдив и увеличаване с поне 20 на 100 на зелените площи в града.

 

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по програми за свободата на словото и разследваща журналистика.

2 коментари

  1. Смятах екипа на Слави за интелигентни, артистични и различни хора. За жалост лицето на тази група са Слави и Тошко, които дори да имаха добри намерения, се показаха като егоманиаци и в частност Тошко, пълен простак. Обиждаше грозно жени, поставяше ултиматуми тип “Вие трябва да ми гласувате, каквото ви кажа” , “Който не харесва шнорхела, е агент на Бойко”. Жалко. Много енергия изхабиха на обществото.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
📨 Изпрати новина