АктуалноГрадътЗдравеНовиниПУЛС

Тестват служителите на Община Пловдив за Covid-19 в понеделник

Здравко Димитров: Имаме нови случаи, неизбежно е

Социалният живот не е спрял – така коментира случаите на носители на коронавирус в администрацията на Община Пловдив кметът Здравко Димитров. По думите му това е неизбежно.

Припомняме, че в четвъртък стана ясно, че шефката на PR-отдела на градоначалника е заразена с Covid-19. Преди обяд от там разпратиха до медиите съобщение с гриф „ВАЖНО“, че служител на администрацията е дал положителен резултат и сградата на Общината на пл. „Стефан Стамболов“ 1 се дезинфекцира, според предписанията.

„Виждате, социалният живот не е спрял. За Община Пловдив засега нови случаи няма. Понеделник ще правим тестове. Дано да няма! Заразената Руска (бел.авт.: Руска Вълева е началник отдел „Комуникации и маркетинг“) е била два дни на работа. Животът продължава. Ще ограничим достъпа малко, издаваме и приемаме документи,“ коментира Здравко Димитров.

Според информация на Под тепето една част от колегите на Вълева, засега работят от домовете си, докато бъдат направени и отчетени PCR-тестовете им, други са на място.

Припомняме още, че гражданите, които имат неотложна работа в сградата на Община Пловдив, трябва да я посещават с всички необходими лични предпазни средства.

Заразеният с коронавирус кмет на “Източен”: Няма да легна и да се предам

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по програми за свободата на словото и разследваща журналистика.

Един коментар

  1. Толкова е мръсен Пловдив, тънем в мръсотия. Скоро ще плъзнат и други болести. Хич не ми ги тествайте тези нищо не правещи общинари , а им дайте по една метла, че скоро народът ще ви измете. Срам сте за Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
📨 Изпрати новина