АктуалноГрадътКварталиМненияНовиниОбщина Пловдив

Спукан магистрален водопровод остави без вода част от Пловдив

Спукан магистрален водопровод на улица „Владая“ създава проблеми с водозахранването в целия град. Причината е спукан магистрален водопровод при ремонт на улица “Владая”. 

„На място на аварията заедно със заместник-кмета Иван Стоянов и кмета на “Източен” Емил Русинов получихме уверение от “В и К”, че до няколко часа водоподаването в Пловдив ще бъде нормализирано“, съобщи кметът Костадин Димитров.

Аварията е регистрирана на сайта на водоснабдителното дружество в 10.30 часа. Прогнозата е, че ще бъде отстранена до края на работния ден. Причинена е от строителната фирма, която изгражда нова улица в района- Парсек груп. Голяма част от източната част на града е без водоподаване, тъй като е спукана една от най- големите тръби, която захранва разпределителната мрежа. Налягането по високите етажи и в други части на Пловдив също е намалено. 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. Иcкaте ли луд ceкc за 2-3 часа, силни epeкции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виaгpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ceкc незaбpавим– https://do.my/azalfa

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина