Актуално

„Сестри Палавееви“ грабнаха ИКАР за дебют

Общо три награди получи Драматичния театър в Пловдив

Пловдивският Драматичен театър отново грабна златната статуетка за дебют на наградите ИКАР. След като миналата година престижното отличие в сферата на театралното изкуство, наградата грабна Радина Думанян, пловдивската Драма не е отстъпила и крачка назад. На церемонията, която се състоя вчера в Народния театър, Боряна Братоева и Мила Люцканова бяха официално обявени за новите носителки на приза „Дебют на годината“.

Постановката отбеляза истински фурор още при своята премиера, а дори и след това, салоните винаги са пълни с желаещи, които искат да гледат представлението. „Сестри Палавееви“ е по едноименната книга на Алек Попов, а самата постановка е дело на Елена Панайотова.

Това обаче не е единственото отличие на Драматичния театър. „Евридика в подземния свят“ грабна повече от заслужено статуетката в раздел „Сценография“. Няма как да не споменем и името на директора на театъра, Кръсто Кръстев, който бе награден от Министерството на културата за високи постижения в мениджмънта и маркетинга. А това няма как да не е остане незабелязано.

Ние, от Под Тепето, поздравяваме целия екип на Драматичен театър Пловдив за добрите постижения!

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
📨 Изпрати новина