С Дара, Део и Диана Експрес пловдивчани ще посрещнат Нова година на открито

Актуално Градът Живот Новини
Нова година на открито

С Дара, Део и Диана Експрес пловдивчани ще посрещнат новата 2022г. на открито утре.  Община Пловдив организира музикална програма на сцена, разположена пред сградата на общината на пл. „Стефан Стамболов“, която ще започне на 31 декември, точно в 22.00 часа. Ще чуем и видим „Керана и космонавтите“, култовата българска група „Диана Експрес“, танцьорите от Фолклорен ансамбъл „Тракия“ и любимката на младите Дара. Водещ ще е Деян Славчев – Део.

Непосредствено пред и около сцената ще има обособена зона, в която желаещите ще могат да влизат срещу представяне на валиден зелен сертификат. Ограждението ще разполага с две обособени места за регулиране на потока от посетители – един за вход, и друг – за изход. Служители на Общинска охрана ще следят за спазване на мерките. Община Пловдив призовава публиката да се весели и празнува разумно, да не допуска струпвания и да спазва приетите противоепидемични мерки, с които да се гарантира здравето на присъстващите.

Със своя заповед, кметът на Пловдив Здравко Димитров отмени зарята в новогодишната нощ. По този начин градът под тепетата ще подкрепи инициативата на фондация „Четири лапи“, към която се присъединяват някои от общините в страната. От Общината призовават гражданите да не използват пиротехника и фойерверки в честванията на Нова година.

Ето и графика по часове, както и информация за изпълнителите в Новогодишната програма:

22:00 ч.  – „Керана и космонавтите“

22:45 ч. – „Диана Експрес“

23:35 ч. – Фолклорен ансамбъл „Тракия“

23:50ч. – Директно излъчване на новогодишното обръщение на Президента на Република България Румен Радев

00:05 ч.  – Фолклорен ансамбъл „Тракия“

00:30 ч. –  Начало на концерта на Дара

Водещ: Деян Славчев – Део

 

Споделете ни във:

5 thoughts on “С Дара, Део и Диана Експрес пловдивчани ще посрещнат Нова година на открито

  1. Значи пускат хора без сертификати и без маски в мола и техноверигите а на площада със сертификат

    1. Стига стр мрънкали. Никой не ви кара насила да ходите. Това са правилата и искате или не трябва да се спазват!!! Аман от мрънкачи като вас!!!!! Много е лесно да недоволствате със скрита самоличност.

    2. Кви са тея техно вериги ве майна? Сигурно става въпрос за магазините за битова техника. Новодошлите селяни са твърде заети за да научат българският език и си измислят свои слова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.