Актуално

Пуснаха на промоция 100 билета за концерта на Belleruche

Английската ню джаз и соул банда забива в Драмата на 22 октомври
Image title
Броени дни остават до концерта на супер музикантите от Belleruche, които идват за първи път в България по покана на ЕventEase. Бандата ще изнесе бутиков концерт във фоайето и градината на Драмата на 22 октомври, като билетите за събитието вече се продават на касата на театъра и в мрежата на Ивентим. Пускат се и 100 промоционални билета на цена от 20 лева. Преди да свирят в Пловдив британците имат концерт в столицата, а мини турнето им се организира с подкрепата на Бушмилс.
Английската ню джаз и соул банда Belleruche са от музикантите, които не спират да се усъвършенстват и това личи във всяко ново тяхно парче. Музиката им еволюира през годините, без да изгуби своята оригиналност и енергичност. Ricky Fabulous и DJ Modest са намерили точния синхрон да създават страхотна музика и в комбинация  с поетичния и красив глас на Kathrin се получава цялостно музикално изживяване.
Групата е сформирана в Северен Лондон и през 2007 г. излиза първия им албум „Turntable Soul Music“, подписан от  независимия лейбъл Tru Thoughts. Чистият соул и джаз в албума, подчертан с електронни бийтове, вдъхновени от музиката на различни поколения артисти, между които  DJ Vadim, Nina Simone и Hendrix, превръща „Turntable Soul Music“ в най-бързо продавания дебютен албум в историята на лейбъла. Именно той отваря вратите за Belleruche към голямата сцена. След него бандата е желан гост на джаз фестивала в Montreux, Glastonbury Festival, както и в  клубовете из цяла Европа.
   
 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина