Актуално

Проф. Ивайло Старибратов: Гласувах, защото не искам хаос и задкулисие в моя роден град

„Гласувах, защото дължим на пловдивчани честност, отговорност и прозрачност. Гласувах, защото младите и образовани хора ни трябват тук. Гласувах, защото не искам хаос и задкулисие в моя роден град. Какво ще бъде нашето утре решаваме всички ние днес!“.

Това заяви проф. Ивайло Старибратов, след като упражни правото си на вот в гимназията по битова техника. Той пусна трите хартиени бюлетини в изборната неделя навръх 62-я си рожден ден.

С него в гимназията гласува и Веселина Александрова.

„Гласувах за интелигентно и почтено управление на града ни и на моя район Централен. Гласувах и за мнозинство в Общинския съвет, което да взима решения с мисъл и сърце за Пловдив“, заяви тя.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

5 коментари

  1. Много се надявам проф. Старибратов да спечели. Това е достоен кандидат за кмет на град като Пловдив. Чакайки пред секцията да гласувам за него и гледайки листите ми направи много силно впечатление, че г-н Старибратов е единственият кандидат кмет, който не е пъри в листата си. Това е достойно. Или кмет или нищо. Всички останали кандидат кметчета са и първи в листите си, което значи, че навсяка цена искат да влезнат в общината – ако ли не кмет, то поне като общински съветник.

    Стискам палци проф. Старибратов да получи най-хубавия възможен подарък днес за рождения си ден – доверието на Пловдивчани и да бъде следващия кмет на града.

  2. Сещам се за кого е гласувал интелигентният ОПИТЕН (градинар) акад. проф. д-р индж. ЧЛЕН-кор. на БАМ’ДА – – – ама не казвам…!

    Кис-кис, всеки драпа за кокала, оглозгания, майно льо!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина