Актуално

Приятел на Владо Арабаджиев: Конфликтът бе за сепаре, те започнаха

Теорията за враждуващи нарко банди е пълен абсурд

Image title
След като Жоро Славов даде ексклузивно интервю на Под тепето за снощната патърдия в Бедрум, това направи и един от най-близките приятели на автомобилния състезател Владимир Арабаджиев, който е бил пряк свидетел на пукотевицата. Той даде своята версия за случилото се, която е коренно различна от тази на Главата.

– Какво се случи снощи в Бедрум? Как се стигна до престрелка пред заведението?

– Първо- не беше престрелка, а изстрел във въздуха. Второ- нищо кой знае какво не се е случило- сблъсък между две групи хора. Според мен се случва почти всяка вечер из нощните заведения. Конфликтът назря още с идването на Главата в заведението. Той се настани на едно от сепаретата, което беше запазено за Владо и приятелят му Дидо. Славов дойде и тръгна да сяда. В този миг дойде управителят и му каза, че масата е резервирана. Споменал е и за кой е резервирана, а той изригна. Казал: Кои са тея бе! Така започна всичко. Той скочи и започна да ругае. Да блъска хората. Имаше размяна на някакви реплики. После побутване. После повечето хора излязоха навън, включително и охраната им. Пряк контакт между Арабаджиев и Славов не е имало. В цялото заведение нямаше 60 човека по това време, а не както се опитва да ги преброи Славов, че толкова са скочили да го бият. Той подходи агресивно. Той провокира скандала. После негови хора стреляха навън. Това е.

– Появиха се версии, че едва ли не конфликтът е заради преразпределение на наркопазара…

– Това са пълни глупости. Всеки, който ме познава, го знае. Хората, които са го написали и пуснали в медийното пространство, нямат никакво понятие от това какво се случва в Пловдив, какъв е Владо Арабаджиев и какви са амбициите му. С две думи- тези хора нямат нищо общо с журналистика, с журналистическа етика и се крият зад псевдоними в анонимните си издания, за да пишат щуротии. Той не иска да влиза в подобни безумни полемики и да се оправдава пред някой за случилото се. За какви наркотици говорим- та на него му предстои състезателен сезон и това е над всичко в живота му.

– От кога датира конфликтът му с Главата?

– Владо няма намерение да се спира повече на този така наречен конфликт. Каквото било-било. Каза ми, че вече ще гледа да избягва каквито и да било срещи с този агресивен тип.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина