ПП „Републиканци за България“ регистрира листата си в Пловдив с равен брой жени и мъже

Актуално Градът Избори 2021 Новини
ПП „Републиканци за България“

ПП „Републиканци за България“ регистрира пълна листа от двадесет и двама кандидати за народни представители в град Пловдив. Прави впечатление фактът, че в листата цари равенство между мъжете и жените. И нито един от тях не е бил в политиката до този момент. Това е движещата сила на „Републиканци за България“ – залага на млади, отговорни, работещи хора, които имат своята професионална и лична реализация, съобщават от партията.

Всички в листата имат по няколко магистърски степени като преобладават икономистите, специалистите в IT сферата, а също успешни предприемачи и мениджъри.

Водач на листата в 16-ти МИР Пловдив е доц. Христо Димитров. В периода 1992 – 1997 изучава специалност „Екология“ в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“. Дипломира се като Магистър със специализация „Паразитология“. През 2016 г. е избран за доцент по Зоология към ПУ „П. Хилендарски“. От 2015 г. участва и като експерт в актуализации на план за управление на Природен парк „Пирин“ и на Природен парк „Витоша“. През последните години работи и по няколко международни проекта с участие на Египет, САЩ, Турция, Гърция, Сърбия, Русия. От 2019 г. става Ръководител на катедра Зоология към Биологически факултет на ПУ „П. Хилендарски“. Той е семеен, с две деца.

В листата е и Даниел Христов, който е доказан експерт в сферата на информационните технологии, тъй като важен акцент в управленската програма на ПП „Репуликанци а България“ е електронното управление, както и по-доброто административно обслужване на гражданите и бизнеса.

Споделете ни във:

10 thoughts on “ПП „Републиканци за България“ регистрира листата си в Пловдив с равен брой жени и мъже

  1. Секси статия със секси коментари, отлична работа за коматчето хляб.

  2. Познавам Даниел Христов, беше ръководител на стжнтдкта ми програма. Мога да кажа, че е Уникум в технологиите и програмирането и до сега си остава мой гуру. Освен това като човек е помогнал на много хора. Много добра кандидатура. За доц. Димитров не мога да кажа нищо понеже бях във факултет математика и информатика и не съм го засичал.

  3. Хора сега е момента да подкрепим партия която ще управлява и защитава интересите на народа а не своите собствени. Ако не вярвате, може сами да се убедите, както аз самият направих и разгледах техните предложения и идеи. Наистина смятам, че това е партията.

  4. Моя глас отива директно при тях. Писна ми от онея мутри и това да ги търпя. Не знам как народа продължава да го прави. Не се накрадоха. Надявам се да има повече осъзнати хора, които ще направят правилният избор на изборите и ще подкрепят тях!

  5. След поредицата от неуспешни кметове този път ще бъде успешен избор с доц. Христов. Силно се надявам той да промени града за добро и доста хора да дадат своя глас за него

  6. Доцент Христо Димитров е човек за пример, от който много хора трябва да вземат образец. Радвам се, че се намери един свестен човек да се кандидатира за град Пловдив. Тотев и предишния са дъното, много думи, малко действия. Републиканци за България в този град ще спечели и това е повече от ясно

  7. Републиканците са бъдещето не виждам кой би им бил конкуренция?!? Те са най-доброто , което може да предложи българският народ! Вярвам, че не биха предали доверието ни!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.