Подредиха „Мръсните дрехи на простора” пред общината (СНИМКИ И ВИДЕО)

Актуално Новини Политика

Йордан Иванов: Идеята е да онагледим всички лъжи на Борисов от 2009-та насам  

От днес следобед зоната около фонтана пред общината е превърната в своеобразна галерия на протеста на открито. Членове и активисти на Демократична България и ДСБ проснаха „Мръсните дрехи на простора” пред кметството, за да посочат защо, според тях, Бойко Борисов трябва да подаде оставката си, в едно с целия кабинет.

„ Това са мръсните дрехи на властта. Мръсните дрехи на Борисов. Идеята на младежите от ДСБ и Демократична България е да онагледим черно на бяло всичките лъжи на Борисов от 2009-та насам. Веднъж- кой го е предложил за четвърта звезда като генерал, а именно Ахмед Доган. Втори път- как обясняваше от 2009г., че Станишев и Доган ще влязат в затвора. Трети път- че народът е прост и той е прост, и затова се разбират. Изложбата ще бъде тук, в Пловдив- може да я разгледате”, обясни пред Под тепето Йордан Иванов.

Откриването на протестната изложба „Мръсните дрехи на простора” дава старт на днешния масов протест, който след 18.30ч. ще блокира четири пловдивски булеварда.

Следете протеста на живо в Под тепето и във фейсбук профила на медията след 19ч.

Споделете ни във:

4 коментара за “Подредиха „Мръсните дрехи на простора” пред общината (СНИМКИ И ВИДЕО)

  1. Млади и интелигентни пловдивчани и българи, НЕ позволявайте да ви използват национални предатели като т.нар. Отровно трио! Непочтени, купени и използващи мръсни и незаконни морално действия! Бъдете умни!

  2. Ейййййй, намери се един селянин да обяснява на Пловдив! Абе, момче, ПЛОВДИВ ГЛАСУВА ЗА БОЙКО!!!Що не се явиш на избори, ама не ти стиска! И на партийците зад гъ..за ти от ДАЙ бг!
    СМЕШНИЦИ)!!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.