Актуално

Пловдивска лекарка на финала на световния конкурс „Мисис Глоуб”

Ваня Александрова лети със сребърен ангел за Братислава

Ваня Александрова
Ваня Александрова
С изящно изработен сребърен ангел лети за Братислава пловдивчанката д-р Ваня Александрова. Сувенирът е специален дар за първата дама на Словакия. Ваня, най-красивата омъжена дама на България за 2009-а, ще представя страната ни на световния конкурс за красота „Мисис Глоуб”. Финалът ще се проведе на 13 декември в словашката столица. Темата на тазгодишния конкурс е „Global Angels” (Глобалните ангели). Всяка от участничките от над 50 страни носи подарък сувенир-ангел за първата дама на страната домакин, под чийто патронаж се провежда конкурсът. Много важна част от мероприятието е и „Коледа за децата”. Ваня и останалите финалистки ще посетят домове за сираци и за деца с увреждания, за които всички носят играчки от цял свят. В конкурса „Мисис Глоуб” тежест има и гласът на публиката. Може да гласувате за българската участничка на сайта www.mrsglobe.com.
Д-р Александрова казва, че заминава за конкурса с добро самочувствие най-вече заради страхотното семейство, което е създала. Със съпруга си д-р Невен Енчев, съсобственик на най-луксозната болница в Пловдив „Медлайн”, от година и половина се радват на най-прекрасното съвместно творение – дъщеричката си Евгения. Пловдивската лекарка има самочувствие и заради сериозната си професия.
Пловдивчанката е номинирана за „Жена на годината” от списание „Грация” в категория „Общество. Официалната церемония по награждаването ще е на 16 декември и ще се излъчи по Нова Телевизия.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина