АктуалноГласовеГрадътМненияНовини

Пловдивчанин засече служител на Гранична полиция върху пистов мотор със скрит номер

Ч. Попов сигнализира ръководството на МВР и медиите за поведението на униформения на пътя, което определя като недопустимо

Будният пловдивчанин Ч. Попов сигнализира ръководството на МВР за засечен от него служител на Гранична полиция, яхнал с униформата си пистов мотор със скрит регистрационен номер. Копие от сигнала той препрати до медиите. Освен за огъната табелка на мощната машина, Попов алармира и за поведението на униформения на пътя, което определя като недопустимо. Твърди, че граничният полицай е вдигнал поне 100 километра в час по основен пловдивски булевард, и дори, че е минал на червено.

Ето целия сигнал, пратен до ръководството на МВР:  

Вчера станах свидетел на поведение на пътя на Ваш служител с лично МПС. Ето и ситуацията, като прилагам и снимка. Регистрационният номер на мотора е: Х1515К.

Пловдив, час пик. Служител на Гранична полиция в униформа, но със скрит рег. номер на пистовия си мотор.

На светофара излетя и до следващия караше поне със 100, на който не му се спираше и мина на червено. Скривайки нарочно номера си, за мен означава, че Вашият служител е с първоначално намерение да нарушава правилата, което е абсолютно недопустимо поведение, да не споменаване изобщо, че същият допусна две груби нарушения само за една минута след тръгването си. Мястото на снимката е кръстовището на бул. „Мария Луиза“ и бул.“Източен“.

Поздрав и успех с разследването, ако изобщо имате намерение да правите такова…
Копие от сигнала пускам и до медии“.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

22 коментари

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина