Пламен Райчев: Оставката ми може да поиска единствено кметът Здравко Димитров

Актуално Власт Гласове Градът Изпод тепето Новини

Зам.-кметът по строителство Пламен Райчев няма да подаде оставка, както поискаха вчера районните кметове от ГЕРБ и председателят на групата на партията в Об С.

„Единственият човек, който може да поиска оставката ми, е моят работодател – кметът Здравко Димитров$, заяви пред журналисти днес Райчев в отговор на вчерашния „приятелски“ огън.

Днес той беше поканил на среща всички райкметове, които поискаха да освободи поста, но очаквано те не се явиха. Райчев обяви, че е безкрайно изненадан от случилото се, тъй като допреди брифинга е бил в постоянна комуникационна с тях.

В личен разговор градоначалникът Здравко Димитров твърдо е застанал зад заместника си.

Очаквайте подробности.

 

Споделете ни във:

4 thoughts on “Пламен Райчев: Оставката ми може да поиска единствено кметът Здравко Димитров

  1. В експозето си/близо 30 мин./г-н Райчев изговори куп нестини.Една от тях особено ме възмути-гражданите и районните кметове недоволствали от огромният обем реализирани и реализиращи се проекти.Г-н Райчев недовостваме от безхаберния престъпно безотговорен начин по който под вашето ръководство се извършват ремонтите.“Срам за квартала ни,срам за града ни,срам за дедите ни,най-вече срам за нас,че позволяваме с лека ръка издевателството“Воден цикъл“да приключва с фанфари като успешно изпълнено.“-писах на 15юни 2021г. Днес ще добавя-г-н Райчев почерпете районните кметове за услугата,която Ви правят и си идете с мир.

  2. Естествено, че няма да се явят. Те свършиха своята работа, за която са сложени там. Герб стига дъното и ще се удави бавно във собствената си помия

  3. Можем и ние, пловдивчани! И това правим, чрез райкметовете! И от ГЕРБ Пловдив също можем да я искаме, представляваш партията ни мишо и работата ти е под всякаква критика! А фирмите, дето отиваш преди поръчки май също могат село!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.