АктуалноГрадътИзпод тепетоКварталиМненияНовиниОбщина Пловдив

Отлагат завършването на Кукленско шосе

Завършването на ремонта на булевард „Кукленско шосе“ ще бъде отложено във времето, за да не се създава допълнително затруднение на живеещите в района. Това съобщи заместник-кметът по строителство и инвестиции Пламен Райчев след работна среща с представители на ВиК ЕООД – Пловдив.

„Ремонтът на Кукленско шосе е съвместен проект на Община Пловдив и ВиК. Те трябваше да доставят тръбите и инертните материали, а наше задължение е да ги поставим, да засипем трасето и да направим пътя. Заради обжалване на поръчката им за доставка на тръби обаче, дейностите по ремонта се забавиха доста във времето. За да не усложняваме допълнително транспортната ситуация в района, ремонтът на булеварда ще продължи на по-късен етап“, заяви след срещата Пламен Райчев.

Той се е договорил с колегите си от водното дружество работата по Кукленско шосе да бъде възобновена едва след приключване на дейностите по проекта за изграждане на Южен обходен колектор, които ще се извършват по булевард „Александър Стамболийски“ в частта му от кръстовището с „Димитър Талев“ до улица „Индустриална“.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

  1. ДОБРЕ,НО РЕМОНТИРАЙТЕ ДУПКИТЕ,ЧЕ СА МНОГО И НАЧЕРТАЙТЕ РАЗДЕЛИТЕЛНИ ЛИНИИ.НЕ МОЖЕ БЕЗ НИЩО ДА НАПРАВИТЕ ДА СЕ ИЗПЛЪЗНЕТЕ. НЕ СТАВА ТАКА!!!! И МАХНЕТЕ ЗНАЦИТЕ ОГРАНИЧАВАЩИ СКОРОСТТА ПОРАДИ РЕМОНТ НА 30 КМ/Ч,ЩОМ НЯМА РЕМОНТ.НАЛИ ТАКА??!!!!

  2. ДОБРЕ,НО РЕМОНТИРАЙТЕ ДУПКИТЕ,ЧЕ СА МНОГО И НАЧЕРТАЙТЕ РАЗДЕЛИТЕЛНИ ЛИНИИ.НЕ МОЖЕ БЕЗ НИЩО ДА НАПРАВИТЕ ДА СЕ ИЗПЛЪЗНЕТЕ. НЕ СТАВА ТАКА!!!! И МАХНЕТЕ ЗНАЦИТЕ ОГРАНИЧАВАЩИ СКОРОСТТА ПОРАДИ РЕМОНТ НА 30 КМ/Ч,ЩОМ НЯМА РЕМОНТ.НАЛИ ТАКА??!!!!

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина