Актуално

Мародерстват таткото на Анна-Мария

“Добри самаряни” искат пари за менте информация къде се намира детенцето


Васил Чолаков стана жертва на мародери
Мародери подпукаха съсипания татко на изчезналата преди 15 дни 4-годишна Анна- Мария. Пишман самаряни искат пари от Васил Чолаков за менте информация, след като преди около седмица той обяви награда от 100 хиляди лева за човека, който каже къде се намира щерка му. Вече има няколко случая на изверги, които се опитват да изкарат някой лев на гърба на съсипания мъж. Преди два дни доври задържали пишман информатор от Карлово. Той се обадил на телефона на Васил, който е отпечатан върху афиши из целия град заедно със снимката на безследно изчезналото детенце. Не се представил в първия момент. Подходил изключително деликатно и поискал среща с Чолаков. Бащата на Анна-Мария се натоварил с приятели в автомобил и отпрашил в посока Стара Планина. Там се срещнал с 25-годишен мъж, който му поискал 300 лева за информацията, че детето живее с двама пенсионери някъде в Първомай. Лъже помагачът звучал достоверно, но въпреки това Васил не поддал. Чолаков усетил нещо нередно в поведението на информатора, тъй като той поискал парите предварително и не пожелал да отиде до Първомай и ако се окаже прав да прибере цялата обявена сума. Васил сигнализирал местните органи на реда и 25-годишният мародер бил задържан. След кратък разпит бил пуснат, тъй като се оказало, че има психически проблеми.

 “ Постоянно му звъни телефона. Все разни измамници искат да се облажат от драмата на Васил и близките му. Това вече е пълно безобразие. Тая криза за пари напълно обездуши хората”, коментират близки на Васил Чолаков, които са обещали да помогнат финансово за събиране на обявената награда ако детето бъде открито. 
Все още няма ни вест, ни кост от малката. Бащата е на ръба на отчаянието, но го държи мисълта, че детето може би е живо и здраво. Той подчертава, че ако Анна-Мария е била цъмбурнала в реката с майка си Полина, чието тяло бе извадено от Марица на 4 май, досега все щеше да изплува някъде по течението

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина