Актуално

Мария Цветкова навигатор на Динко Динев

Мария прегръща Динко Динев пред Новотела
Мария прегръща Динко Динев пред Новотела
Плеймейт 2008 Мария Цветкова е навигатор на Динко Динев в тузарското Супер Кар Рали, което снощи спря под тепетата, видя Под тепето. Мария беше щракната от наш папарак да излиза от поръчков супер мощен Мерцедес CL, с който предприемачът участва в състезанието. Мадамата, заради която Динев се разделя със съпругата си, изскочи от мерджана в спортна бяла тениска с емблемата на Мерцедес, дънки и обувки на висок ток. По всичко личи, че двамата вече не крият любовта си. По време на масовата снимка за спомен, Мария гушна любимия си страстно, без да й пука от медийното присъствие пред Новотела. Динко отговори на жеста като нежно докосна Плеймейт 2008 в областта на кръстчето. Двамата са екип и така се разбират, че са основен фаворит за трофей в тузарското рали.
По всичко личи, че навигаторите са един от най-важните елементи в това състезание. Пловдивските участници в гонката Христо Томов и Здравко Линкин също работят в екип с двама почитатели на високите скорости и заклети тактици. Ангел Стоев присъства на импозантното шоу
Ангел Стоев присъства на импозантното шоу
Плътно до предприемачът Томов на предната пасажерска седалка в бялото му Ауди R8 седи известният вносител на скъпи автомобили Ангел Кьосев. Партньор в състезанието на босът на Профи Линк пък е бизнесменът от Велинград Александър Гагов. И двата пловдивски екипа имат специфични стратегии за надпреварата, но кой ще надделее, ще се разбере утре.
На финала на първия ден от Супер Кар Рали, случайно или не, присъства и шефът на ДАНС в Пловдив Ангел Стоев. Той гледаше от страни богаташката процесия и се усмихваше.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина