Къде живее директорът на Стария Пловдив? (ВИДЕО)

Актуално Забравеният град Новини

Един въпрос, който остана без отговор преди около стотина дни

Богомил Грозев пое Общински институт “Старинен Пловдив” на 9-ти март 2020 година, само 4 дни преди у нас да бъде обявена епидемия от COVID-19. А Градът на тепетата, меко казано, не го посрещна добре.

Припомняме, че тогава бившият колега от малкия екран бе подложен на кръстосан журналистически обстрел, при представянето му в Балабановата къща.

„Не всичко в живота е пари в края на краищата!“

След като му зададохме всички щекотливи въпроси в първия ден, ние от екипа на Под тепето му пожелахме успех и му обещахме 100 дни толеранс и че ще наблюдаваме работата му в детайл.

На сто и първия ден го потърсихме, за да разкаже на всички пловдивчани какво е свършил за този период. Очаквайте интервюто на Таня Грозданова с Богомил Грозев за настоящето и бъдещето на Стария град.

Започваме с отговора на въпроса, който на 9 март остана неразкрит, а именно “Къде ще живее в Пловдив шефа на Стария град?”

 

Споделете ни във:

9 коментара за “Къде живее директорът на Стария Пловдив? (ВИДЕО)

 1. …..И на откриването на многоетажния паркинг в Западен се беше наредил до Кмета при официалните гости сякаш има нещо общо или някакъв принос за построяването. Никаква скромност само показност

  1. Изрязват от шперплат или от стиропор силуета в естествен ръст, облепен на лицето с увеличена фотография, и го разнасят по манифестации и го подпират по ПРЕЗИДИУМИ С “ОФИЦИяЛНИТЕ ЛИЦчица” ЗА РАДОСТ НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ.

   ТАКАВА МУ Е “РАБОТАТА” И ДЕЙНОСТТА НА Г-НА.

   Е, ДА ДЕ, И ДА СЕ ПОДПИСВА НА ВЕДОМОСТТА

 2. Този и чеп за зеле не става.Няма си понятие от управление .Това да не е да ти дадат на готово да прочетеш новините.Пълна глупост и недомислица е назначаването му. А и има нещо задкулисно което остава не изяснено как се съгласи да бъде назначен на този пост на няколко пъти по ниска заплата от тази която получаваше.. Заплатата едва ще му стигне да си ходи веднъж в седмицата до София.Явно очаква някакви не регламентирани доходи извън заплатата. Под тепето питайте колко е заплата на Директор на Старинен Пловдив би трябвало да не е тайна това са нашите пари все пак. За да отпаднат евентуални съмнения.

 3. Не го питайте къде живее , я какво върши! Пълен бездомник, голяма уста, много поза и нищо насреща.

 4. Да се маха този мазен софийски тарикат! Това нелицеприятно тлъсто същество, доведено от малоумния кмет е срам за Пловдив!

 5. Завинаги на Държавна “квартирка” докато не си я откупи!

  Така както навремето Начо ДИКТАТУРАТА (“културата” подигравателно!) изсели своите хазяи на “свободен наем” =достойна стара фамилия кротки кореняци= и им “обОБЩЕСТВИ” т.е. отчужди сиреч обсеби имота; впоследствие купи на държавна, не пазарна цена стаите от другарския Жилфонд.

  След което с предимство бидейки единствен обитател изплати цялата сграда. Тупикът се счита приватизиран без проблеми, а търгашеска Корпорация ЧЕРВЕНОТО МУЛЕ замисля благоприятничко развитийце на …Небет Тепе.

  БаскетБОЛНИЯТ мозъклия – ПОСЛУШНИК- мига мъдро.
  Хвала!

  1. Направих си труда да изгледам кьопавото “видео” . . . този заплатаджия мяза на . . . МАЗНЯ – за какво ли го натресоха на Града?

   1. дръж смартфона ХОРИЗОНТАЛНО, какината, не вертикално! каза:

    Ако сте забелязали, ТВ екрани и компютърни дисплеи са ХОРИЗОНТАЛНО разположени. Когато филмираш с телефона във ВЕРТИКАЛНА позиция, резултатът не се вмества добре. А че мнозинството от населението филмира тъкмо така показва че МЪДРИТЕ СМЕ МАЛЦИНСТВО.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.