Актуално

Искат линч за брутален измамник

Image title
Ченгетата заловиха изверга, който събираше пари със статия и снимка на здраво детенце в интернет форуми и социални сайтове. 25-годишният измамник от Варна откри фалшива дарителска кампания за бебе, ужким болно от лимфобластна левкемия. Менте акцията обаче явно не е хванала декиш, тъй като по сметката на гадняра от морската ни столица са преведени едва 50 лева. Арестуваният И вайло С. е известен на полицията и Темида- има три присъди. Мъжът е приведен в Пловдив и е задържан в ареста за 72 часа. Паяжината от лъжи се разплете, след като майката на бебето от обявата сигнализира властите, че някой ползва нерегламентирано снимката и е лепнал невярна информация, че едногодишния й син Иван страда от тежка болест. Фотоса на пеленачето 21-годишната пловдивчанка Кремена пратила за конкурс за най-красиво бебе.
След ареста тръгна интернет атака срещу бруталния измамник. Потребители на мрежата искат публичен линч за престъпника, който се опита да се облажи по този меко казано жесток начин.

Днес Пловдивският районен съд реши да държи под домашен арест злодея, тъй като той е бивш наркоман и е на метадонова програма. Заплашват го от 1 до 6 години затвор. Предишните присъди на Ивайло са за грабежи.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина