Има студенти от София и такива, които учат в чужбина на срещата със Слави Трифонов в Пловдив

Актуално Гласове Градът Избори 2021 Новини

Има и много охрана

Лидерът на ИТН изчака седнал на игрището настаняването на младежите – ВИДЕО

Слави Трифонов се среща със студенти в града под тепетата днес. Срещата е в спортна зала С.И.Л.А. и бе обявена за 17 часа на страницата му в социалната мрежа Фейсбук в началото на седмицата, като изрично не бе упоменато мястото. Влизането става само с редовна студентска книжка. Присъстващи на събитието съобщиха пред репортера ни, че в залата и отпред има много охрана.

Слави изчака настаняването на младите хора седнал зад маса на игрището. До него е водачът на листата в Пловдив Тошко Йорданов.

Срещата се предава на живо на официалната страница на Трифонов във Facebook. 

 

В началото телевизионният водещ обяви пред аудиторията, че говори тогава, когато има какво да каже. Подчерта отново, че е в Пловдив по покана на студентите и напомни, че не за пръв път се среща със студенти, защото младите хора са най-важни.

По думите му, младите в залата са леко стреснати. Екипът му започна с каламбури, за да разчупи леда.

Гласуваш за Слави получаваш Тошко, започна са каламбур Йорданов.

Ние сме заедно с тези хора повече от 19 години, още преди някои от вас да бъдат родени. Гласуваш за Слави получаваш хората на Слави. Ние сме били на избори всеки ден в продължение на 19 години. Много малко хора по света са успели да го направят това нещо. Може би мога да ги изброя на пръстите на едната си ръка,” коментира Трифонов.

Пръв се престраши да зададе въпрос Лъчезар Енчев, 5 курс “Право” в ПУ.

Вие казахте, че няма да се кандидатирате за депутат на 11 юли и много от хората, които ще подкрепят ИТН, ще бъдат разочаровани. Както влязохте в 45-тото НС, но не се появихте. Защо направихте този избор да не влезете в 46-то НС“, попита Енчев.

“Смятам, че човек трябва да бъде почтен, искрен. Забележете, че повечето от лидерите първо се кандидатират, а после се отказват и така подменят вота. Аз смятам, че ще нося отговорност и отстрани. Не мисля, че като гласуваш за ИТН, гласуваш само за Слави Трифонов в Парламента. Ние всички сме част от този политически проект и можеш да участваш и извън парламента.”- отговори му Слави.

В залата има студенти от София и такива, които учат в чужбина.

Очаквайте подробности.

Споделете ни във:

2 коментара за “Има студенти от София и такива, които учат в чужбина на срещата със Слави Трифонов в Пловдив

  1. досущ като симо горския, съсела, буда и орешака - сега ни готвят новия библиотекарски проект каза:

    Тъпата доганова мутра, цял живот лизач на мутрите и крадците на България сега се прави на хрисим народолюбец…има ли още балъци да кълват на депесарско-болшевишките подлоги, от типа на учиндолския дебил наперкан?!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.