Актуално

Игуменът на Бачковския манастир с лимузина за 200 бона

Дядо Борис удари в земята владиката, изскочи с S класа на Мерцедес

Image title
Финансова криза при духовниците явно няма. Днес игуменът на Бачковския манастир дядо Борис цъфна на Винария 2011 с последен модел Мерцедес S класа, с което на практика удари в земята прекия си конкурент откъм лъскав автопарк- дядо Николай. Черната лимузина на игумена струва около 200 хиляди лева в магазина. На старо може да се открие и на 70 бона. Ценители разясниха, че тя е фрашкана с всички екстри, само дето няма тоалетна заImage title
дългобрадия духовник. По традиция, но не православна, дядо Борис е регистрирал поредния си Мерцедес с любимото си сачетание от цифри 5353. Другите няколко мерджана в гаража на обителта в Бачково са със същия регистрационен номер. За сравнение, цифрите в номерата на автопарка на дядо Николай са 3737. Което идва от Светата Троица и любимото число на митрополита- 7. Какво значат петиците и тройките по лимузините на дядо Борис, не става ясно. Той има една по-стара сива S класа и няколко Мерцедеса от по-нисък клас.
Игуменът беше с шофьор. Излезе от хипер луксозното возило, наметна духовническа одежда и се пусна на дълъг тур из Винария 2011. Опита доста вина и се бе въоръжил с минерална вода, за да плакне уста след всяка дегустация.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина