Актуално

Голи гъзове превзеха центъра

Здраво сумо шоу тресе Пловдив


Огромни голи гъзове разтресоха центъра на Пловдив тази вечер. Десетки сумисти тропнаха с крак и заклатиха доволно заоблените си и разголени седалища в люти схватки на сцената пред бившия Партиен дом. Голям международен турнир по японска борба е на път да популяризира тотално екзотичния спорт под тепетата. Хлапета вече хвърлят ориз и се стягат за бъдещи “озеки”, вдъхновени от мощта на борците и атрактивните им оголени задни части.
Супер турнирът се организира от родната федерация по сумо и общината. Хърбавият зам.-кмет Георти Титюков присъства на откриването на състезанието, а повечето от профитата го гледаха снизходително, сякаш всеки момент ще го лапнат за закуска. Някой обаче издаде, че новоженецът от общината е адски жилав и ще се опъне дори на най-тежките сумисти.
Титюков обясни, че в схавтки няма да участва първо, защото е в костюм и второ, защото му предстои меден месец. На дохио-тепиха се развихриха борци от пловдивския клуб Атлетик, който днес събра поне десет нови члена.Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина