Ген. Димитър Шивиков: Борисов, Гешев, НС, оставка, незабавно! (ВИДЕО)

Актуално Гласове Градът Новини

„Бойко Борисов ще остане в нашата история като обединителя на нацията. Благодарение на своята 10-годишна политика ние се събрахме по площадите, преодоляхме страха и няма да търпим тази тирания.“

Удвоеното множество потегли отново по Главната улица на града, а от там по основните пловдивски булеварди със скандирания “Оставка!”(ГАЛЕРИЯ)

Бившият командир на 61-ва Стрямска бригада ген. Димитър Шивиков се обяви за незабавна оставка на премиера, главния прокурор и парламента по време на протеста в Пловдив тази вечер.

Той пред събралото се множество, като започна с исторически разказ от Съединението и сравни управлението на ГЕРБ с тиранията от робството.

„Ние на ГЕРБ днес казваме категорично и безапелационно оставка. Пловдивчани, Бойко Борисов ще остане в нашата история като обединителя на нацията. Благодарение на своята 10-годишна политика ние се събрахме по площадите, преодоляхме страха и няма да търпим тази тирания.“

Междувременно хората на площада пред сградата на Прокуратата набъбнаха, докато на трибуната се изявивяха различни говорители.

Проф. Велислав Минеков също бе забелязан от репортер на Под тепето. Той призна, че е тук специално за протеста и призова за гражданско неподчинение.

Удвоеното множество потегли отново по Главната улица на града, а от там по основните пловдивски булеварди със скандирания “Оставка!”

Споделете ни във:

3 коментара за “Ген. Димитър Шивиков: Борисов, Гешев, НС, оставка, незабавно! (ВИДЕО)

    1. Вирусолозите да си гледат грипчетата и там където двама си ги мандахерцат голия петел та не се изявявя

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.