Актуално

Ексклузивно!!! Жоро Главата пред Под тепето: Нападнаха ни 60 човека

Минаха тия години да ходя по улиците и да се бия

Жоро и Николета по време на летния си романс
Жоро и Николета по време на летния си романс
Под тепето направи ексклузивно интервю с Георги Славов- Жоро Главата преди броени минути. Известно е, че синът на покойния Стоил Славов избягва да дава изявления пред медиите, но се свърза с нас, за да разкаже за екшъна в Бедрум снощи.

– Какво се случи снощи? Как се стигна до престрелка пред Бедрум?

– Отидох на бар с моята приятелка и други близки хора. Влязохме в заведението и още от входа ни посрещнаха 60 човека. Като агитката на Левски бяха. Започнаха  да се заяждат. Падайте, ставайте, излизайте вън. Ние не се закачахме с никого. Просто там беше Владо Арабаджиев, който реши да покаже мускули с 60 човека около себе си. Навън ни извадиха ножове и се наложи един от охранителите ми да стреля във въздуха, за да се разбягат. После като се качихме в колите започнаха да хвърлят камъни, павета. Направиха ми колата на нищо.

– Защо се стигна дотук. Какъв е конфликтът ви с Владо Арабаджиев?

– Ами не знам. Конфликтът ни сигурно е заради Николета, тъй като той много я харесва. Веднъж й беше говорил някакви глупости в Пловдив, беше я дърпал. Покрай това за първи път се скарахме лятото в Слънчев бряг, в Мултиплейс, тъй като аз му казах каквото имаше да му казвам. Той пак подскачаше, но там не си е у тях. Снощи Владо си отмъсти. Но по женски начин. Ако иска да разрешава някакви проблеми с мен, да излезем на ринга един срещу друг, а не да правим циркове. Минаха тия години да ходя по улиците и да се бия с хората. Другия път и сто човека да дойдат, пак няма да ни набият.

– Привикаха ли ви в полицията?

– В този момент съм в Пловдив. След малко ще давам показания пред органите на реда. Ще успокоя хората от снощи, че жалба няма да подавам, тъй като не е мъжкарско да подаваш жалба срещу жени.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина