Димитър Гърдев, ИТН: Ние изобщо не сме най-големите шампиони по избори в Европа. Това е абсолютно нормален процес – ВИДЕО

Актуално Избори 2021 Новини

“Просто хората малко бяха забравили този инструмент за промяна на управлението и бяха под упойката на управляващите досега.”

България не стои никъде на външнополитическата карта на Европа, тъй като през годините на управлението на ГЕРБ външната политика на страната ни беше делегирана на Брюксел, коментира експертът по международни отношения и сигурност

Предизборното студио “В капана на Под тепето” днес гостува на именика Димитър Гърдев. Международният секретар на политическа партия „Има такъв народ“ е под номер в 2 в листата за народни представители от 16 МИР – Пловдив град.

Експертът по международни отношения и сигурност*, който бе и част от 45-то Народно събрание се срещна с пловдивската общественост навръх имения си ден, пред павилиона на партията на Главната улица в града на тепетата.

По думите му, състоянието на партията е много добро и нейните членове са натрупали опит в изборния и парламентарен процес през тази година.

В следващото видео ще разберете повече за впечатленията му от кампанията, уроците от последните два парламента,ще се повтори „шаблонът на ГЕРБ“ и готовността на ИТН за преговори.

Според Димитър Гърдев българите изобщо не сме най-големите шампиони по избори в Европа.

„Това е абсолютно нормален процес. Просто хората малко бяха забравили този инструмент за промяна на управлението и бяха под упойката на управляващите досега.”

България не стои никъде на външнополитическата карта на Европа, тъй като през годините на управлението на ГЕРБ външната политика на страната ни беше делегирана на Брюксел, коментира още експертът по международни отношения и сигурност. Вижте още по темата в следващото видео.

Пълна реализация на Транспортния проект е мисията, която си поставя той за Пловдив.


* С пълната биография на кандидата за народен представител Димитър Гърдев може да се запознаете ТУК.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

Споделете ни във:

1 thought on “Димитър Гърдев, ИТН: Ние изобщо не сме най-големите шампиони по избори в Европа. Това е абсолютно нормален процес – ВИДЕО

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.