Актуално

Бойко на благотворителен бал в Пловдив


Бойко Борисов идва на благотворителен бал в Пловдив в понеделник вечерта. Премиерът ще пристигне под тепетата в компанията на министъра на външните работи Николай Младенов, министъра на отбраната Аню Ангелов, министъра на труда и социалната политика Тотю Младенов, министъра на земеделието Мирослав Найденов и други представители на правителството.  Балът се организира за събиране на средства за операцията на Цвети Костадинова и е под патронажа на губернатора Иван Тотев. Цвети е студентка в Аграрния университет в Пловдив, на 21 години, майка на малко бебе. Тя има туморно образование на челюстта, претърпяла е спешна лицево-челюстна операция, а сега й предстоят нови операции и последващо лечение. В момента е в болница във Франция.
Втората благотворителна кауза е за лечението на 19-годишния Александър Димитров – бивш възпитаник на Математическата гимназия в Пловдив. След претърпяна катастрофа Сашо остава неподвижен и е на лечение в Испания, за което му е нужна финансова помощ.
Млади творци от Националната художествена гимназия „Цанко Лавренов” и Професионалната гимназия по сценични кадри в Пловдив предоставят за продажба свои произведения на изкуството, като средствата са за Цвети и Сашо.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина