Бившият зам.-кмет Долев: Коронавирусът е измама, няма такова нещо

Актуално Новини

Ще съдя полицаите, които ме арестуваха, коментира политикът от пловдивското ВМРО, задържан в София

Коронавирусът е измама, не съществува такова нещо и това е обяснено в един доклад от фондация “Рокфелер”, коментира в ефира на телевизия БГ он еър Александър Долев. Бившият зам.-кмет по общинска собственост на Пловдив по времето на Славчо Атанасов бе задържан вчера в софийското метро, тъй като е отказал да носи предпазни средства.

Долев коментира, че ще заведе дело за морални щети. Временно изпълняващият длъжността кмет на Пловдив в края на мандата на Славчо Атанасов добави, че съвсем умишлено не носи маска, тъй като вирусът е измама. Контактувал съм с много хора, които уж са болни, но не съм се заразявал, убедено защитава той непопулярна теория за несъществуването на коронавируса.

Споделете ни във:

5 коментара за “Бившият зам.-кмет Долев: Коронавирусът е измама, няма такова нещо

  1. Вирус има и има десетки вируси. но ЕПИДЕМИЯ НЯМА ! Ковид 19 е огромна ИЗМАМА , прав е Долев. Сатанистко дело на Рокфелер , Гейтс , клинтъните. Ще ви ваксинират , чипират, и ЩЕ ВИ ОТНЕМАТ СОБСТВЕНОСТТА !!!!

  2. Еха, такъв МОЩНЯК сме имали за ЗАМкмет на Града – а пък сега този кекав баскетБОЛЕН мозъклия барикадиран зад десетината ЗАМове, калабалък РАЙове, зад софиянски ФюрерТрихълмиев…
    Все по-лошо става, майни (след маминия инджинеринг ИМПЕРИАЛиста Иб. Тотев си мислехме, че не може по-ниско, ама…)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.