Арестуваха Арман Бабикян и адв. Николай Хаджигенов пред руското посолство

Актуално Градът Избори 2021 Новини Под ножа

Арман Бабикян и адв. Николай Хаджигенов бяха отведени с белезници от столичната полиция след демонстрация пред руското посолство. Двамата заляха сградата на дипломатическата мисия с червена боя в знак на протест срещу зверствата в Буча и избиването на цивилни граждани в Украйна. Те реагираха малко след руските ракети по гарата в Краматорск, в следствие на което загинаха десетки мирни украинци, а стотици бяха ранени.

Полицаи сложиха белезници на Арман Бабикян, след като той отказа да даде личната си карта. Той бе отведен в Първо районно в столицата. Вижте видеото:

Споделете ни във:

2 коментара за “Арестуваха Арман Бабикян и адв. Николай Хаджигенов пред руското посолство

  1. Мекерета срещу пари и власт! Пуснах водата от казанчето и от ИХ в канала, далеч от себе, си двете гомна.

  2. Хаджигенов си е елементарен пич, но Арман не е. Кофти перформънс, плосък и малко ми прилича на комплекс от липса на внимание. Но всеки си има право на мнение и начин да го изразява. Много щеше да ми хареса след руското посолство, да отидат и да залеят и паметника на американските военни пилоти, убивали столичани и сринали София през ВСВ, американското за Багдад и Дамаск, Израелското за Палестина, украинското посолство за “Алеята на ангелите” и убийствата на етнически българи, Саудитското за Йемен и Хашоги и други, освен ако не смятат че тези неща са ОК. Пак си е лично право на мнение. За мен убийството на хора е безумие, камо ли деца. Твърдо против съм войната в Украйна, както и войната в Донбас от последните 7-8 години, както и безумията в Близкия изток. Затова Ганди и Кинг са великани, твърди хора, които отричат насилието като решение. Другото е правото на силния, законът на джунглата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.