40 са потвърдените случаи на Covid-19 в Пловдивска област

Актуално Гласове Градът Новини ПУЛС

29 от тях са в Пловдив, 19 са оздравелите до момента

1354 души към днешна дата в областта са под карантина

Обобщени данни за епидемиологичната обстановка в региона съобщи преди минути областният управител на Пловдивска област Дани Каназирева, в края на първото след Светлите празници заседание на Областния оперативен щаб.

„40 са потвърдените случаи на коронавирус в Пловдивска област. 29 от тях са в Пловдив. По два са в Карлово, Кричим, Хисаря и в община „Родопи“. Три са случаите в Община Стамболийски.

В болниците в град Пловдив са приети за лечение и четирима души от други областни центрове, а именно един от Стара Загора, един от Пазарджик и двама от Смолян.“

19 са оздравелите до момента. Към днешна дата има 17 хоспитализирани, а 3 от тях са на интензивно лечение.

Каназирева съобщи, че към дата 20 април общо заразените медицински лица в Пловдив са
11. От тях двама лекари, които вече са напълно оздравели. Четири са медицинските сестри, от които две са оздравели и изписани, а другите две са на домашно лечение. Акушерката, която бе заразена, също е излекувана. Има и четири санитарки, две от които също са оздравели.

1354 души в цялата област са поставени под карантина, като данните са от 8 часа тази сутрин.

437 са свободните легла в пловдивските болници, от тях 81 броя са за интензивно лечение.

Обстановката в града и обастта по време на празниците бе определена като спокойна, а областният управител обяви, че полицията в Пловдив е съставила 960 акта по Великден за неносене на маски.

Очаквайте подробности за работата на референтните лаборатории в града.

Споделете ни във:

2 thoughts on “40 са потвърдените случаи на Covid-19 в Пловдивска област

 1. А ГРАО какво регистрира, ако можете да репортирате?
  НЕ МОЖЕТЕ?
  ГЕНЕРАЛИСИМУСЪТ с официална „статистика“ (стъкмистика!) ни убеждава колко много Забрани, колко високи Глоби (по 25хПенсии!), колко МАЛКО УСИЛИЯ от крадливите ни управници са достатъчни; от НИКАКВИ РАЗНОСКИ няма нужда (ама я дарявайте още, повечко!); как зареждането със защитни средства и МАСОВИ ТЕСТОВЕ (както корейците надхитриха Вируса веднага след заразената християнска църква!) се отлага за …след погребенията.
  Диктатура!
  Глоба х25 пенсии!
  Забрани! Тормоз!
  ОФИЦИАЛНИТЕ СВЕДЕНИЯ ГЕНЕРАЛИСИМУСЪТ -скрит зад батарея телефони- ги чува и преповтаря от служебната здравеОПАСНА система, стеснително премълчавайки ГРАО какво регистрира, ВМЕСТО ОТ ПОГОЛОВНИ ПРОВЕРКИ НА НАСЕЛЕНИЕТО за изолиране на асимптоматични носители ПРЕДИ признаци и заболяване.
  А В БОЛНИЦА и „на доктор“ всички Будали разбраха, че да идеш със тоя тип Вирус на който никой на света не му знае цаката е БЕЛЯ работа, там е заразата.
  Само някои съпътстващи пневмонии ги лекуват; а с дихателна машина на умирающия просто му облекчават …отпътуването.
  ЗА ПО-ЛЕСНО НЕ „ЗАБЕЛЯЗВАТ“ БОЛЕДУВАЩИТЕ ВКЪЩИ И ТАМ УМРЕЛИТЕ.
  Репортажи всекидневно от …погребалните бюра, както и от службите Граждански Регистри ГРАО /=ЕСГРАОН и пенсионни щяха да допълнят картината, а не само служебните Болнични недомлъвки.
  Корейците доказаха, че ПАНдемия се спира нападателно ПРЕДИ да стигне до болничния праг:
  https://www.youtube.com/watch?v=BE-cA4UK07c
  ЧЕ СРАВНЕНО СЪС ЗАГУБИТЕ ОТ ТОТАЛНА БЛОКАДА всякакви „разноски“ по масово тестуване на асимптоматични носители ПРЕДИ да заболеят; както и по защитни „скафандри“ за медицинските самоубийци СИ СТРУВАТ ПАРИТЕ.
  ГРАО -информацията е достоВЕРНА.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.