АктуалноВластГрадътИзбориНовини

Самбистът Иван Запрянов е кандидатът за кмет на земеделците в Западен

Иван е сериозен спортист и ако не го слушат, може да ги понабие, пошегува се адв. Георги Колев при представянето на Запрянов

30-годишният спортист Иван Запрянов е кандидатът за кмет на район Западен на ПП „Земеделски съюз Александър Стамболийски“. Той бе представен днес от влезлия в битката за градоначалник на Пловдив адв. Георги Колев. Запрянов е баща на две деца, национален състезател по джудо и самбо, треньор и организатор на спортни мероприятия. Има частен бизнес в сферата на международния транспорт.

От десет години той се готви за тази кандидатура. Иван е сериозен спортист и ако не го слушат, може да ги понабие, пошегува се адв. Георги Колев на представянето на кандидата за Западен.

Относно коментарите по наш адрес мога да кажа, че Пловдив е демократичен град. Когато станем династия и кметските столове се унаследяват, тогава да коментират. Сега на нас ни е времето да си кажем това, което имаме да кажем. Иначе няма да е демокрация, а демократура, каза кандидатът за кмет на Пловдив.

Кореняк смирненчанин съм. В Западен съм роден, там живея. Там са родени децата ми. Имам силна и емоционална връзка с района. Готов съм да се кандидатирам, защото познавам голяма част от хората в квартала и знам всичките му проблеми, каза Иван Запрянов.

Той заяви, че Западен е най-добрият район за живеене в Пловдив. „Има огромен инвеститорски интерес. Тепърва ще се разраства и застроява тази част от града, но общинската администрация е изключително мудна и неефективна.  Хората искат да инвестират, но администрацията ги спъва, подчерта Иван Запрянов.

Акцентите в програмата му са реализирането на връзката между районите Западен и Южен, продължението на булевард „Свобода” до вече силно населената улица „Рая”, решаването на проблемите с паркирането.

Не смятам, че да си кмет е работа. Бих бил кмет 4 години, 24 часа в денонощието, каза още Запрянов.

Западен може да се превърне в пловдивския Ориндж Каунти- разкошен квартал с огромен потенциал. Но администрацията трябва да се отвори към бизнеса. Той отдавна е изпреварил общината. Проблемът обаче е, че всички пари, които се вкарват в Пловдив, са в спални и вагони. Само в това се инвестира. Затова връщането на стария териториален обхват на общината трябва да е обща теза за целия град. Защото строителите на жилищни имоти ще останат единствените инвеститори тук, каза на финал кандидатът за кмет на Пловдив адв. Георги Колев.

 

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

11 коментари

  1. Ебаси майтапа… Жорка, ти си много улаф, бе пич. Как можа малката Зула да ни изтапанчиш? Много сте закъсали. Ще ревете много накрая… Бандити, трафиканти… Ще умрем от смях…

  2. Това е така наречения „МАЛКАТА ЗУЛА“,а баща му пък е небезизвестният „ГОЛЯМАТА ЗУЛА“ с което се гордее пред хората.
    МИЛИ ХОРА,помислете добре преди да пуснете бюлетината за този.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина