АктуалноБългарияЕвалаНовини

Отличиха пловдивската Галакси Инвестмънт Груп за реновация и реконструкция на InterContinental Sofia

InterContinental Sofia е сред тазгодишните победители в най-престижния интериорен конкурс на България, организиран от сп. Идеален дом. Призът е в категория „Реновация и реконструкция на хотел“ и беше връчен на Галакси Инвестмънт Груп. Първият обект у нас от водещата световна верига е собственост на пловдивската инвестиционна компания през „Интерхотел Гранд – Хотел София“ АД и се управлява от „InterContinental Мениджмънт България“ ЕООД.

снимка: Николай Литов, сп. Идеален дом

„Водещ принцип на екипа при реализацията на проекта беше отношението към детайла във всеки етап на реконструкцията, довършителните работи и обзавеждането. В този процес взеха участие утвърдени специалисти, сред които проектанти, дизайнери и консултанти, които приеха предизвикателството да направят този проект възможен“, сподели по време на церемонията управителят на Галакси Инвестмънт Груп Константин Бояджиев.

За да отговори на последните тенденции в бранша и на високите стандарти на оператора, сградата е изцяло реновирана от Галакси Инвестмънт Груп, като в контекста на съществуващата сграда е изградено напълно ново крило. Така хотелът вече разполага с общо 194 стаи, които се отличават с елегантен дизайн и луксозни петзвездни допълнения без аналог у нас. Уникален за България е и Президентският апартамент, заемащ 268 кв. м. на последния етаж, осигуряващ несравним комфорт на своите гости. Той може да бъде резервиран отделно или заедно с прилежащите му два апартамента, предоставяйки възможност за отделяне на целия седми етаж на хотела, което го прави идеално място за визити от най-високо ниво.

В рамките на церемонията управителят на Галакси Инвестмънт Груп допълни още, че едва година след откриването си, Intercontinental Sofia вече е символ на най-висок хотелски стандарт и безкомпромисно качество. „Поредното доказателство в тази посока е фактът, че хотелът в София е на трето място по качество на услугата сред общо 150-те най-луксозни обекта от веригата в Европа“, сподели той.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина