АктуалноГласовеГрадътИзпод тепетоМненияНовини

Новият директор на Стария град с първа медийна изява след назначението (ВИДЕО)

Богомил Грозев направи клип за кампанията „Пловдив ЗАЕДНО срещу COVID-19“

Новоназначеният директор на Общински институт „Старинен Пловдив“ Богомил Грозев подкрепи общинската кампания „Пловдив ЗАЕДНО срещу COVID-19“.

Той е записал специално видео послание, в което призовава хората, ако могат да си останат вкъщи и да работят от там – да го направят. В началото на клипа Грозев е без маска в кабинета си в Стария град, после излиза на улицата пред сградата на управлението и надявайки маската, обяснява, че работата в Старинен Пловдив никога на спира и за това екипа му е там и ако излиза на улицата ползва отговорно маски.

Клипът е публикуван на страницата на  Община Пловдив в социалната мрежа Facebook. От там апелират: Споделяйте инициативата с вашите близки и приятели, за да може да ги предпазите.

риканва пловдивчани да създават и споделят подобни видеа, с цел посланието на кампанията да достигне до повече хора!

Това видео фактически се явява първата медийна изява на Грозев, след официалното му представяне на поста.

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по програми за свободата на словото и разследваща журналистика.

3 коментари

  1. ПОДМАЗВАЧЪ… пърдом, ПодмазваТЕЛят кудкудяка „Ура, Шефе! ПРАВ си, Шефе! Що си толкова ГОТИН, лепШефе!“ за поредната идиотска кампания на идиотската „управа“ КлептоКрати.
    ВМЕСТО ДА ОСИГУРЯТ ХИЛЯДИ ТЕСТОВЕ ЗА ИЗСЛЕДВАНЕ ПРЕДИ ДА СЕ НАТРЪШКАМЕ.
    „Пловдив За ЕДНО“ като чуя … (Меката Китка Асан)

  2. Каква точно е работата, която „кипи“ в Старинен Пловдив при извънредно положение в държавата?! И какво всъщност е направил въпросният телевизионер- директор за Пловдив до момента?
    Оставам без коментар за видеото му, което е повече от аматьорско и клиширано.

    1. Въпросите на „пловдивчанка“ СЪДЪРЖАТ отговорите, затова ще продължим на на нататАка:
      Мутрата се загащва като запасва някакъв пищимал наподобяващ престилка.
      МАСКА ТОВА НЕ Е.
      Не ни считай за будали! (Тук е Филибето, не е Западна Румелия!)
      МАСКА (95% филтриране поне!) представлява СПЕЦИАЛЕН материал, четирислоен, включва въглен, плисиран особено, С МЕТАЛИЧЕСКИ РЪБ С КОЙТО СЕ ЗАОБИКАЛЯ НОСА ДО УПЛЪТНЯВАНЕ.
      ((Само си представете, батювите, каква зловеща СКУКА го е налегнала „вожда“, че да се опитва с талантливо актьорство -след като го изкъшкаха телевизионистите- поне донякъде да си оправдае …ЗАПЛАТАТА))

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина