АктуалноИзпод тепетоМненияНовини

Марешки: Само в Столипиново и в НС не се спазват препоръките на щаба

Двама депутати влязоха в парламента със защитни облекла

Жаблянов към Веселин Марешки и Кръстина Таскова: Пакетираните законотворци да излязат и да се преоблекат

Двама депутати от „Воля“ влязоха в пленарна зала на Народното събрание, където днес се гледа на второ четене Закона за извънредното положение, в защитно облекло. Това предизвика фурор в зала.

Червените зепутати пък се възмутиха. Призовавам за сериозност в нашата работа, включи се социалистът Валери Жаблянов. Той настоя пакетираните законотворци да излязат и да се преоблекат.

От думите на председателя на парламента Цвета Караянчева стана ясно, че пакетираните са Веселин Марешки и Кръстина Таскова. Според лидера на „Воля“ депутатите давали лош пример.

Само в „Столипиново“ и в Народното събрание не се спазвали препоръките на шефа на оперативния щаб Венцислав Мутафчийски. Марешки обвини Жаблянов, че той не спазвал правилата.

Цвета Караянчева успокои, че се вземат всякакви санитарни мерки за хигиена.

Господин Марешки очевидно е прекалил с всичко в последните дни, продължи с критиките червеният депутат.

Марешки се заяде с депутатите, че законотворците не искали да си упражняват мозъка, а искали той да спи. Стотина лева струвал един предпазен екип, по негови сметки. Затова депутатите трябвало да слязат от земята и да се екипират.

Той не иска да се спре стопанския живот. Марешки разкритикува депутатите – чувствали се не като народни избраници , а като богоизбраници.

Президентът да излезе и да обели една дума, настоя още лидерът на „Воля“.

Източник: news.bg/Снимки: бгнес

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. А има ли в аптеките на Марешки маски и спирт? Няма! Той е много ангажиран със собствената си безопасност , за да знае ситуацията на гражданите..

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина