АктуалноВластГласовеГрадътИзбориМненияНовини

Каракачанов: Последните два пъти изборите в Пловдив бяха купени и фалшифицирани, не сме го забравили

Ако някой мисли по същия начин да печели в Пловдив ще постави на сериозно изпитание цялата голяма коалиция, заяви лидерът на ВМРО

Иво Дернев

Лидерите на НФСБ и ВМРО Валери Симеонов и Красимир Каракачанов дойдоха в Пловдив, за да застанат зад кандидатите на двете формации за районни кметове. Вицепремиерите заявиха, че това е и лицето на новата патриотична вълна.

„Това е действащата форма на патриотизма. Успяхме да се освободим от част от хората в нашата коалиция в Народното събрание и това веднага си пролича. От началото на политическия сезон внесохме два законопроекта, като днес внесохме такъв за защита на възрастните хора. Това е новият модел на патриотизма в България. Това е бъдещето на съединението на патриотичните сили в България”, каза Валери Симеонов.

„Радвам се, че сме заедно. Днес бъдещият кмет на Пловдив ви представи бъдещите районни кметове. Последните два пъти изборите в Пловдив бяха купени и фалшифицирани. Не сме го забравили, няма и да го забравим. Ако някой мисли по същия начин да печели в Пловдив ще постави на сериозно изпитание цялата голяма коалиция. Ще бъдем още по-бдителни на тези избори”, заяви вицепремиерът Красимир Каракачанов.

„Не сме имали колебание, че Славчо Атанасов е най-добрият избор за Пловдив”, каза още лидерът на ВМРО.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

5 коментари

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина