АктуалноГрадътКриминалеМненияНовиниПод ножа

Задържаха кмета на Северен Ральо Ралев

Операцията се ръководи от КПКОНПИ, пловдивската полиция няма информация за случващото се

Кметът на район Северен Ральо Ралев е задържан. По непотвърдена информация и медийни публикации, той е арестуван в района на Университета по хранителни технологии в операция, ръководена от КПКОНПИ. Служители на комисията претърсват сградата на районното кметство. От пловдивската полиция нямат нищо общо с акцията, за което потвърди и директорът на ОДП- Пловдив старши комисар Атанас Илков. В голяма община също нямат информация относно случващото се.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

9 коментари

  1. Невярваща, лично аз познавам хора, които е рекетирал и им съсипа бизнеса. Момчето от село дошло в града, поизучило се малко и се взело насериозно. Типично бушонче. Такива им трябват за корупционните практики. А се оказа неудобен, защото е искал по-бързо да забогатее.

  2. Ма много честни сте се събрали тука бе,светци!Като сте много запознати и всичко знаете що седите и клюкарите тука,а не свършите нещо смислено.Не ви ли е срам,петни се името на човек,който е помогнал на всеки .Достоен,честен и безкомпромисен.Просто се оказа неудобен на някой.А всичко живо като стадо овце се втурнахте да го оплюете.

  3. Кравата с телето върви.Тотев ти и семейството ти къде сте?Кога ще се влезните за окриване на държавни пари.Окради Пловдив уе гей

  4. този е голям мръсник. само с далавери се занимава ама май е настъпил някой котарак, който не трябва. отивай си на село пръч мръсен – Нямаш място в Пловдив.
    Некадърник. От селски бек искаше бързо да станеш градско милионерче ама май не стана

    1. Иванчева номер две. Цветанов го няма и мамин е гол сред манафски конгрес! Циганите му трябват. До сега градинката да беше застроена с Оазиси и настанени нови селски пръчки които да ни тровят живота.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина