АктуалноБългарияЕвалаЖивотЗабавлениеНовини

Добрата новина: Целият персонал на онлайн магазин в Пловдив шие маски и раздава

Лалето: Искаме да дадем своя принос в ситуацията и започваме да произвеждаме около 1500 маски за многократна употреба, които ще бъдат безплатни

Екипът на онлайн магазин за дрехи, базиран в Пловдив, е зает с инициативата да шие маски от плат за многократна употреба, които ще бъдат дарявани на нуждаещи се. Първите количества ще са готови в понеделник.

Ето какво написаха от „Лалето“:

„Всички ние сме свидетели на случващото се, безогледна ситуация, в която би трябвало хората да се сплотят и да положат усилия да помогнат – кой с каквото може – за бързо и по-безболезнено излизане от кризата.

Виждайки как търговците се опитват всячески да се възползват от създалата се паника.. Всеки ден ни излизат реклами за маски по 15-25 лв., дезинфектант за 15 лв., Витамин Д за 50лв. и т.н. Виждаме това и в местните магазини.

Искаме да дадем своя принос в ситуацията и започваме да произвеждаме около 1500 маски за многократна употреба, които ще бъдат БЕЗПЛАТНИ.

Всеки един наш клиент ще получава безплатно с всяка поръчка, а всеки който има нужда пък може да ни пише на лично за да изпратим до адрес, живущите в Пловдив близо до долопосочените адреси ще може да си вземат като спазват изискванията да носят ръкавици и маски при посещението:

– ул.“ Патриарх Евтимий“ № 17, лазер център Армада

– срещу Здравна каса на ул. „Хр. Чернопеев“ № 15, офис Laleto

Целият ни персонал в цеха е зает с инициативата и от понеделник ще бъдат в склада за изпращане.

Напомняме да мислите за своите близки и приятели, всички ние носим отговорност за тях!“

Снимката е илюстративна

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

4 коментари

  1. НЯМАТ НИКАКЪВ МЕДИЦИНСКИ ЕФЕКТ.
    „…маски за многократна употреба…“ =ОТ …ПЛАТ???
    МАСКА не се шие, а се произвежда от специален четирислоен материал, съдържащ и въглен за абсорбция, плисиран, с метален ръб да заобиколи носа без пролуки; и дори така само 95% от частиците / заразите биват филтрирани.
    Сульо.

    1. Ами… С това могат да помогнат тези хора.. И го правят искрено и без никакви дивиденти.. А вие… Какво правите, освен да публикувате глупави коментари????

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина