АктуалноГласовеГрадътИзпод тепетоМненияНовини

Да промениш средата!

Компанията Telus преобрази зелена площ на бул. „Менделеев” с много доброволен труд и 53 хиляди лева дарение

Да промениш средата, в която живееш и работиш, за да направиш своето ежедневие и това на другите по-хубаво. Пример за това даде Telus International Europe. Над 200 доброволци от екипа на компанията реновираха детската и спортна площадка в зелена площ на бул. „Менделеев”., почистиха цялата градска среда и поставиха нови пейки. Общото дарение на Telus за преобразяването на занемарените площи и превръщането им в любимо място на хората от квартала е на стойност 53 хиляди лева. Днес обновените части бяха официално открити от кмета Иван Тотев, кмета на район Централен Георги Стаменов и Кристина Иванова, вицепрезидент „Операции“, TELUS International Europe.

Имаме офис от десет години тук и всяка година имаме такова събитие и подобни акции. Даряваме труда си в почивен ден, за да направим живота си по-хубав, каза Кристина Иванова.

Telus е пример за социално активна и ангажирана компания. Ние от години се борихме да реновираме тази зона. Надявам се всички да оценят направеното и да го използват. Есента ще засадим нови дървета и още храсти, за да се превърне това място в оазиса на квартала. Направихте много за всеки един от нас, обърна се кметът на район Централен Георги Стаменов към екипа на TELUS International Europe.

Кметът Тотев пък не скри задоволството си, че плановете на компанията за Пловдив е да се разширява и да отваря още работни места.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

3 коментари

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина