АктуалноВластГласовеИзбориМненияНовини

Владимир Кисьов от “Съюз за Пловдив” за цифрите на Галъп: Пловдив е продаден на Валери Симеонов

Дори в лъжите и манипулациите трябва да има капка морал, но явно желанието за власт е по-голямо

Владимир Кисьов, „Съюз за Пловдив”

Предупреждавахме няколко пъти за манипулациите, които ни заливат в тази кампания. Този път надминаха и “най-смелите” ни очаквания. Дори в лъжите и манипулациите трябва да има капка морал, но явно желанието за власт е по-голямо, затова са и толкова настървени.  Поръчаха и си платиха социологическо проучване, според което Славчо Атанасов бил първи, следван от всички останали кандидати. Очебийни са високите проценти на Славчо и БСП и ниските нива на доверие към Здравко Димитров и Дани Каназирева. Всички близки до Тотев медии, разбира се, не изпуснаха възможността да започнат тежки внушения как всичко вече е решено и ние няма смисъл вече дори и да мислим. Това проучване идва в отговор на други две социологически проучвания, които показаха коренно различно подреждане – първи е Здравко Димитров, следван от Каназирева и Атанасов.

Защо не трябва да вярваме на лъжите им?

Достатъчно е да видим как тази агенция редовно “се обърква” преди избори. Достатъчно е да си припомним и кой какъв интерес преследва. Лъсна вече сделката Пловдив е продаден на Валери Симеонов. Нашият град е превърнат в разменна монета за изборите в София.

Подкрепа там срещу умишлена загуба тук. 

Нека всички пловдивчани първо ясно знаят, че Славчо е кандидат на Валери Симеонов, въпреки че той умело бяга от този факт, криейки се зад гърба на ВМРО. В същото време Иван Тотев не е кандидат, но активно участва в изборите. Той подкрепя активно чрез своите медии Славчо Атанасов и лично подреди листата на ГЕРБ. Целта им е заедно с Валери Симеонов да управляват Пловдив, а самият Славчо ще изпратят в дълги болнични. Затова им е важно да излъжат, че кандидатът на БСП имал висока подкрепа. На миналите избори БСП беше на пето място в Пловдив. Зад гърба на Атанасов, статуквото се готви да управлява в сговор – и с “патриоти”, и със социалистите на Гергов. Всички искат да са на трапезата, а пловдивчани само да им плащат сметката.

Явно само “Съюз за Пловдив” им пречим, за да си довършат сделката.

За съжаление през периода на целия преход социологията се използва като средство за политическа манипулация. Социологическите проучвания и медийни зависимости са най-сигурните средства за затвърждаване на статуквото. Те са най-устойчивият начин да се запази моделът, дори и да се сменят лицата.

В Пловдив в момента имаме два порочни модела – моделът Тотев, който смятаме за приключил, а той процъфтява.

Имаме и моделът Славчо, който смятаме за изчезнал, а той остава.

Но това им е работата на социологическите проучвания и медийни манипулации – да  помагат на неодобряваните модели да оцеляват, да се развиват и възпроизвеждат.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

12 коментари

  1. Слабоумието на фанфаризираните на ТОЧНО ТЕЗИ КАНДИДАТИ скоро ще потъне в течността от спукването на медийната пиарна плацента. Защото популизмът на силовият Франкенщайн братята и сестрите ПЕРАЛНИ КИСОьАВИ , каратистИ, охранители ,анти-милиционер наследници, кандидат кметове, партиени лъскащи-лидери, телегерои, лъжестроители дваж по-лъже-Политици скоро ще лъсне като оплешивяващите им тикви и задници, лоша ПУРАДЖИЙСКА КАШЛИЦА и ПИЯНСКИ ТОРБИЧКИ под очите.През последните две-три години ликът на Този и ТАЗИ изскачаше като от лош филм от всяко медийно кьоше. Излишно е напомнянето на пропагандата за „Ентелекта им от журналисти“ като МАРИЦА, ПОД ТЕПЕТО и т.н. медийни клоаки , ами че „Този ШШШШШ СЯ ШИИИ оприим нещата“ си прекарваше половината сутрин в нищо правене и търсене на идиоти , през останалото време журналистите от Марица имаха за задача номер едно отразяването във вид на реклама на останалата част от деня на ШШШШАШКЪНИНА . Вечер цикълът се завърташе по ресторантите. Де да беше само тази ПЛОВДИВСКА ИДИЛИЯ. Вижте колко ДС-креатури атакуват даже селските кметства и ще ви стане ясно какво се е случило през последните 30 години в татковината на Тато и юнаци ОРТАЦИ Смазващи икономиката с ПАРИЧКИ. Натрапването на ТОЗИ И ТАЗИ от БОКО като следващ лидер от дс-организаторите на прехода започна още в началото на защитата на оцеляването на задушаващата му Полит-кариера.

    Усещайки липсата на истински силен водач, от чиято пищяща нужда се нуждае фрагментираното в ужасяващ хаос поле на екскомунистическата държавност, тайните( що пък тайни) кукловоди( повечето според спомените на АМЕРИКАНСКИЯ ПОСЛАННИК обикновени кокошкари) , изнервени от изтъркващата се плоскост на популизма и пропадналата величественост на Симеончо, заложиха на числото на Мутъра.

    И наистина другата Политическа „ДУПКА“ пък внезапно я издокараха КАТО ОПОЗИЦИОНЕН стълб ,че уж ще подреди след ОНЗИ ШОФьор бивш кмет, беше развозвана и докарвана мълниеносно до всяко нефелно събитие , където я очакваха също така развозени мълниеносно фотографи, журналисти , камери, светкавици, а наоколо журналята задавах въпроси, които нищо не означаваха в отговорите си. И до днес остава грозна питанка като как ТАЗИ КАКА и ТОЗИ ЗАПЪРТЪК НА ПРЕХОДА се сношиха явно и не авно с БИВШИЯ КМЕТ , впрочем и да се питат до днес, отговор няма да има .
    ОСТАВКА! Няма я има само забогатели тарикати и полуграмотни ШАШКЪНИ. Но на фона на ОВЦЕТЕ ……….. правете си изводите.
    Леле каква пукотевица се вдигна около измамите за „ Зоо градинката“, облечени в целофан в предишния мандат, но май не настъпи краят на света. Но пропагандният сценарий си работеше. И какво следва в сценария?
    Какво да следва бе, недругарки и недругари, ми посочете един човек в целия политически елит, който да не е бил издигнат от екскомунистическата дс-мафия или от нейните остатъци от плиткоумници които за пет лева, които същия от снимката им обещава ( Да ама не както казваше преди ПЕТКО БОЧАРОВ) .
    Ще последва бетониране на поразклатената позиция на остаряващите герои на прехода. ще послужи като оперетен “ Данко Харсъзина“, който уж ще сложи ред. Ще наложи глоби за паркиране, ще поиска нови такси от собствениците на магазини, ще разбута доминото около парцелите по околовръстното, ще тури ръка на ВиК-то, ще запуши още повече центъра ( като пуснат МУХАТА на ГЛУТНИЦА ЛЕЛКИ да кряката предвождани от едвам ходещи 100 архитутки и плитокумни Архитути поддакници за уж „ ЗАПАЗВАНЕ на ХАРАКТЕРНИЯ ОБЛИК на ПЛОВДИВ, нищо че го превръщат в задръстен КОКОШАРНИК,за да може да църцори кранчето на БЕЗМИСЛЕНИТЕ ТАКСИ и Глоби и кола връз кола щото ТЕСНО , ще поиска движение на колите в четни и нечетни дати и ще застрои последните зелени петна( ужас, ако някой види архитектурните планове, ще му се изправят косите от разни МУЧАЩИ ХАРМАНЛИЙСКИ ТАРИКАТ ОТКАЧАЛКИ СОЦИОПАТИ), боклуците ще се трупат в Хеопсови пирамиди, дупките по улиците ще се продънват към ада с добрите намерения на Мутъра, ПОСТ МИЛИЦИОНЕРСКАТА ГЛУТНИЦА около ТОЗ, ТАЗИ и ОНЗИ ПРЕДИШНИЯ върхушка ще си отцепи Още едно кварталче в съучастие на ЗАМ КМЕТОВЕ по строитество за МАГНОЛИИ РУСАЛКИ и цели жилищни БУКЕТИ на „ МИЗЕРИЯТА“ , а баш Остарелите красиви КЪЩИ от ЦАРЯ ще се срутят от вибрациите на паркираните до вратите им ОФРОУД ДЖИПОВЕ.
    Но по-интересен и актуален е въпросът кои хора са в основата на ПОЯВАТА на ДАНЧО и ДАНКА Хаирсъзите.

    Ами отговорът е лесен- от 30% гласували ( значи около 450 000) -една втора или
    67500. От тях половината са ОБЩИНАРИ и шапкари, пенсионирани милиционери, селяни-студенти и селяни мутри. Другата половина са жените и приятьелките им, по правило чалгаризирани чьервилца и разголошкембни баджаклеси.
    Но както се казва „Кой каквото си надроби, таквоз ще руча“.

    Само за припомняне!
    Всеки ден прави по нещо, от което те е страх.
    Елинор Рузвелт
    Просто ги наврете в кучи гъз. Не ги избирайте.

  2. След като Тотев наложи своите некадърни послушковци за общински съветници вместо хората на Зико , той ще контролира ГЕРБ в общинския съвет и Зико / ако бъде избран ?! / ще бъде жалка кукла на конци , под контрола на Тотев . Пълен цирк в ГЕРБ Пловдив !!!

  3. Г- жа Каназирева трябва да е новият кмет на гр.Пловдив. Всичко друго ще е компромис и ще смърди на далавера импекс ала ГЕРБ. КАНАЗИРЕВА Е ПЛОВДИВСКАТА – ЖАНА ДАРК и е новата надежда за промяна на системата в цялата държава. Пожелавам, успех в тази сложна и тежка надпревара. БОГ НАПРЕД И Тя , да е след Него.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина