АктуалноГрадътНовиниСпортСпортен Пловдив

Ботев и Локо излизат с фланелки Пловдив 2019 за дербито

Освен за феновете на двата клуба, ще има и нови фланелки за отборите от Общината

Кметът поканил премиера на мача, Борисов още не е потвърдил

Броени дни преди финала за купата на България двата пловдивски клуба пуснаха специални фланелки за феновете си.

От ПФК „Ботев“ съобщиха на клубния сайт, че е стартирала продажбата на тематични фланелки, свързани с предстоящия финал за Купата на България. Новите артикули могат да бъдат закупени във фен магазина на „Футболен комплекс Ботев 1912“. Ботевистите имат възможността да избират между жълта фланелка с черен надпис и черна фланелка с жълт надпис. Тениската е на символичната цена от 12 лева, като към момента има наличност за всички размери и възрасти.

Локомотив (Пловдив) също пусна специална серия тениски за сблъсъка на 15 май на Националния стадион „Васил Левски“ със следното обръщение: „Черно-бели братя, Финалът наближава! В продажба ще бъде пусната специална серия фланелки, посветени на този важен мач. Още този четвъртък преди мача за първенството ще можете да ги намерите във фен магазина на Лаута!“

Оказа се обаче, че ще има и трети вид тишъртки – тези, с които ще излязат футболистите на двата тима. От Община Пловдив ще изготвят специални фланелки с логото на „Пловдив – Европейска столица на културата“, с които футболистите да покажат, че градът е заедно в голямата година, стана ясно днес.

Кметът Иван Тотев разказа още, че е поканил премиера Бойко Борисов на финала за купата на България от името на целия град. Министър-председателят още не е отговорил окончателно дали ще може да присъства на националния стадион на 15 май. Финалът между пловдивските грандове е първият подобен в историята на българския футбол.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина