АктуалноГрадътКриминалеНовини

Автобус на градски транспорт катастрофира на Цариградско шосе

Автобус  на масовия градски транспорт, изпълняващ курс по линия № 22 е катастрофирал на на булевард „Цариградско шосе“ в близост до кръстовището с улица „Ландос“ тази сутрин.

Сигналът на Спешния телефон 122 е подаден минути преди 10 часа. По първоначални данни автобусът се е движил с несъобразена скорост и след загуба на контрол от страна на водача се е блъснал в дърво.

Медицинска помощ е оказана на място на 43-годишния шофьор и две пътнички, съобщиха от плоцията. Няма употреба на алкохол е показала проверката. ПТП-то е отработено по административен ред.

Автобусът е получил сериозни материални щети.

Велосипедист е пострадал леко при пътно произшествие вчера в Пловдив. Сигналът е получен след 16.00 ч. – на кръстовище между бул. „Копривщица“ и бул. „Шести септември“ 43-годишен велосипедист, който се движил по велоалея, отнел предимството и се сблъскал с лек автомобил „Хонда“ с 65-годишен шофьор. След оказана медицинска помощ 43-годишният мъж е освободен за домашно лечение. Направеният му тест с дрегер отчел наличие на 0,4 промила. Отрицателна е пробата на другия участник. Случаят е отработен по административен ред от служители на сектор „Пътна полиция“.

Шофьорка е без сериозни наранявания, след като премина неправилно през жп прелез и се блъсна във влак. Сигналът за произшествието край село Кърнаре е получен вчера, около 6.00 ч., в РУ-Карлово. По първоначални данни лек автомобил „Сузуки“ пресякъл железопътната линия при задействана прелезна звукова и светлинна сигнализация и се ударил в преминаващата товарна композиция с 44-годишен машинист. В болница е прегледана и освободена за домашно лечение 47-годишна жена, управлявала колата. Алкохолните проби на двамата участници са отрицателни. По случая е взето административно отношение.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина