АктуалноГрадътМненияПод ножа

Събориха тоалетната в Цар-Симеоновата градина, без мажоретки

Високотехнологични WC-та заменят стария нужник в парка

Обществената тоалетна в Цар-Симеоновата градина, превърнала се в символ на управлението на Славчо Атанасов покрай политическите полемики, лакърдии и коментари през годините, отиде в историята завинаги. Само за няколко часа екип на „Драгиев и Ко”бутна нужника, който преди около девет години бе открит с мажоретки и фанфари след реконструкция от предната местна власт. На него място след няколко месеца ще се появят високотехнологични WC-та. Събарянето на стария градеж бе наложително, тъй като там трябва да се полага хидроизолация за съоръжението на Гладстон, което трябва да функционира до края на март.

Още с обявяването на намерението на район Централен да бутне тоалетните в парка се появиха шеги дали пък за унищожаването на знаковото публично WC няма да бъдат използвани мажоретки, с шеговити препратки към идеята на администрацията на Славчо Атанасов в миналото. Е, мажоретки нямаше. Фанфари също. Само мъже с каски.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

5 коментари

  1. Тоалетната беше на поне 10 метра от тунела на Гладстон. Съборена е, за да се оскъпи ремонта. А се знае, по-скъп ремонт, повече и за възложителя. Така се строят хотели, бизнесцентрове и цели комплекси.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина