Пренареждат паветата по шахтите пред галерията на Гладстон

Актуално Гласове Градът Изпод тепето Новини

Строителите се задействаха след публикация в Под тепето и сигнали от пловдивчани

Паветата пред чисто новата галерия на улица “Гладстон”, покриващи комуникационните шахти, ще бъдат с шарката на целия останал тротоар. Така плочките по капаците ще се сливат дизайна на настилката пред галерията – каквато е практиката в почти целия град и всички нови ремонти от последните месеци.

До вчера шахтите бяха с произволно подредени павета, които не отговаряха на подредбата около тях.  Какъв ще бъде резултатът ще разберем в следващите дни, когато майсторите приключат своята работа. Криво подредените шахти са няколко – както на ъгъла към улица “Виктор Юго”, така и до галерията към улица “Преслав” и от страничната ѝ страна, по продължението на улица “Преслав”.

Реакцията на строителите идва само два дни след публикация в “Под тепето” по-рано през седмицата. По наша информация по-рано през предните седмици са изпращани и сигнали от пловдивчани до градската управа. В крайна сметка добрият пример за подреждане на бетонните павета върху капаците на подземната инфраструктура ще се спази. С малки изключения, това е практика в целия град, която трябва да запазим.

Споделете ни във:

3 коментара за “Пренареждат паветата по шахтите пред галерията на Гладстон

  1. Ами щом “Какъв ще бъде резултатът ще разберем в следващите дни, когато майсторите приключат своята работа.” – то ТОГАВА ПИШИ БЕ, а не без време, а? А?
    “Какъв ще бъде резултатът ще разберем в следващите дни, когато майсторите приключат своята работа.”
    “Какъв ще бъде резултатът ще разберем в следващите дни, когато майсторите приключат своята работа.”
    “Какъв ще бъде резултатът ще разберем в следващите дни, когато майсторите приключат своята работа.” ГОЛЯМ “ПИСАЧ” лепкавият Теодорчик

  2. Бутафорията около поддръжката на подобни обекти винаги е била перото на българското развитие, струващо милиарди и показващо винаги едни и същи незадоволителни резултати.

  3. Вижте градинките пред галерията ! Тревата изсъхнала и вече половин метър . Всичко е бучнато и оставено на природата !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.