АктуалноГласовеГрадътИзпод тепетоМненияНовини

Пренареждат паветата по шахтите пред галерията на Гладстон

Строителите се задействаха след публикация в Под тепето и сигнали от пловдивчани

Паветата пред чисто новата галерия на улица „Гладстон“, покриващи комуникационните шахти, ще бъдат с шарката на целия останал тротоар. Така плочките по капаците ще се сливат дизайна на настилката пред галерията – каквато е практиката в почти целия град и всички нови ремонти от последните месеци.

До вчера шахтите бяха с произволно подредени павета, които не отговаряха на подредбата около тях.  Какъв ще бъде резултатът ще разберем в следващите дни, когато майсторите приключат своята работа. Криво подредените шахти са няколко – както на ъгъла към улица „Виктор Юго“, така и до галерията към улица „Преслав“ и от страничната ѝ страна, по продължението на улица „Преслав“.

Реакцията на строителите идва само два дни след публикация в „Под тепето“ по-рано през седмицата. По наша информация по-рано през предните седмици са изпращани и сигнали от пловдивчани до градската управа. В крайна сметка добрият пример за подреждане на бетонните павета върху капаците на подземната инфраструктура ще се спази. С малки изключения, това е практика в целия град, която трябва да запазим.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

3 коментари

  1. Ами щом „Какъв ще бъде резултатът ще разберем в следващите дни, когато майсторите приключат своята работа.“ – то ТОГАВА ПИШИ БЕ, а не без време, а? А?
    „Какъв ще бъде резултатът ще разберем в следващите дни, когато майсторите приключат своята работа.“
    „Какъв ще бъде резултатът ще разберем в следващите дни, когато майсторите приключат своята работа.“
    „Какъв ще бъде резултатът ще разберем в следващите дни, когато майсторите приключат своята работа.“ ГОЛЯМ „ПИСАЧ“ лепкавият Теодорчик

  2. Бутафорията около поддръжката на подобни обекти винаги е била перото на българското развитие, струващо милиарди и показващо винаги едни и същи незадоволителни резултати.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина