Граждани питат: Защо бе отрязано младо дръвче край паркинга на Тримонциум

Актуално Гласове Градът Новини

Дървото изглежда здраво, гневят се от групата „Заедно за дърветата на Пловдив”

Защо бе отрязано младо дръвче край паркинга на Тримонциум? Този въпрос задават към администрацията и ръководството на ОП „Градини и паркове”, което в момента е без директор, членовете на фейсбук групата „Заедно за дърветата на Пловдив”.

„ Вчера едно от общо четирите дървета пред паркинга на Тримонциум беше отрязано, по необясними причини. Както се вижда и от снимките дървото е здраво и младо”, пишат в групата в социалната мрежа.

Дръвчето е сред малкото в зоната на обновения площад Централен. Най-сериозните критики срещу реконструкцията на площадното пространство бе именно липсата на зеленина.

 

 

Споделете ни във:

3 коментара за “Граждани питат: Защо бе отрязано младо дръвче край паркинга на Тримонциум

  1. Да не си мислите , че някой ще поеме отговорност, даже няма и да го сменят с ново! каза:

    Гадовете се насраха тотално вече, дерзайте за ” новото” с новиястар кмет – това им е модела на управление , навсякъде назначени орки и олигофрени да вършат подобни безумия и никой на никого да не търси отговорност…а оня льльо щял да бори трафика хахахаха, пиянде нещастно, пребори се със себе си първо!

  2. Е как защо? Защото са примитиви тези които взимат решенията . Да не си мислите че им дреме за дърветата, чистия въздух, паметниците на културата и мн. други. Повече от очеизбождащо е. Всичко е проформа модел. Аз, ако отрежа едно дърво нищо няма да ми направят, да не говорим за отрепките по общинските предприятия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.