Оптимален растеж и максимално количество на продукцията с правилно торене

Живот Новини

 

Времето е всичко за торовете, било то сезон, месец или част от денонощието. Ако знаете кога точно да торите, ще постигнете оптимален растеж и максимално количество и качество на крайната продукция. За да постигнете тези резултати, е необходимо да вземете под внимание всички съпътстващи фактори, включващи състоянието на почвата към момента на засаждане/разсаждане, количеството и вида хранителни вещества, органичните остатъци и прогнозите за реколтата.

Като марка, „Яра мила“ произвежда основно комплексни НПК торове, които ще ви помогнат да извлечете най-доброто от почвата и да получите възможно най-богатата и обилна реколта. Всеки отделен тор е фокусиран върху определен аспект за постигането на тази цел, предоставяйки ви качество, на което други марки торове не са способни. „Яра Мила“ гарантира възвръщаемост на инвестициите, като за по-малко количество тор, почвата усвоява повече хранителни вещества за същото време.

Своето име „Яра“ е взела от старонорвежката дума “jardar”, което означава „богата реколта“ или „плодородие“. Втората част от името на марката идва от “mikla” – друга старонорвежка дума, която се превежда като „да постигне успех“. Ето как самото название на „Яра Мила“ означава пожелание за успешна и богата реколта, което неговите създатели отправят към своите клиенти.

Точно количество азот, фосфор и калии

Торовете „Яра“ съдържат точно определени количества азот, фосфор и калий, като определени разфасовки имат вторични елементи и микроелементи, необходими на специфични култури. Те включват магнезий, сяра, манган, цинк и желязо. В резултат, потребителите осигуряват на културите си балансирано хранене през целия вегетационен цикъл.

За разработването на иновативните – „Яра Мила Комплекс“ , фирмата си сътрудничи с фермери от цял свят, за да почерпят опит и знания за различните климатични условия, разнообразните нужди на растенията, адаптивността на културите и още много други. По този начин не само получавате торове, които са пригодени за почти всички видове почви, но и полезни указания как да осъществите това на практика. Тези и други видове торове можете да намерите в сайта специализиран за торове – Torove.bg

 

 

 

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.