БългарияЕвалаЖивотЗабавлениеНовини

Мартин Александров е големият победител в „Започни млад“ – Пловдив с идея за здравословна напитка

Специална награда получи Джейн Димитрова за предложение за развитие на мобилно приложение, което се бори с разхищението на храната
Младите предприемачи от града под тепетата презентираха 10 бизнес идеи пред стотици зрители
Мартин Александров е големият победител в предприемаческото състезание „Започни млад“*, което се проведе онлайн в Пловдив през миналия уикенд. За първото място се бориха 10 бизнес идеи, които достигнаха до финалния кръг на състезанието.

Мартин Александров спечели първото място с идеята си за здравословна и натурална напитка Nature Boost, която според журито има потенциала да покори не само българския, но и международния пазар. Той получи награда от 1000 лева и едногодишна рубрика в сп. Български предприемач.
Наградата на публиката отиде при Светлана Чепилска и „История 3D“. Идеята на проекта е да дигитализира исторически забележителности в Пловдив, за да ги популяризира и да ги направи по-достъпни. Специална награда получи и Джейн Димитрова с идея за развитие на вече работещия проект FoodObox – мобилно приложение, което се бори с разхищението на храната.
 
Представянето на проектите беше гледано от стотици зрители онлайн, които подкрепяха своите фаворити, а най-активните от тях получиха и награди – специални тениски „Започни млад“ и книгата „Как да стартираш собствен бизнес без капитал“.
Победителите в изданието на „Започни млад“ в Пловдив спечелиха рубрика в сп. „Български предприемач“, а всички финалисти  могат да продължат обучението си в стартъп програмата BASE, където в следващите три месеца ще получат много допълнителни нови знания, контакти и ще могат да направят бизнес план за идеите си.
Още за инициативата четете в Капана.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина