ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
НовиниСъдТемида

Пуснаха под гаранция от 5000 лева Петър, който потроши 5 коли в Тракия

19-годишният Петър Георгиев избяга след катастрофата, очаква го наказание до 200 лева глоба и 6 месеца лишаване от свобода

19-годишният Петър Георгиев, който беше задържан часове, след като избяга от полицейска проверка и блъсна 5 паркирали коли в Тракия е бил пуснат от ареста под гаранция от 5000 лева. Това е станало с постановление на наблюдаващия прокурор.

Припомняме, че сигналът за произшествието бе получен малко след 3,00 часа в нощта срещу понеделник тази седмица. Автопатрул на 05 РУ подал светлинен сигнал, за да спре за проверка лек автомобил БМВ със софийска регистрация. Зад волана бил Петър, който подминал патрула и се отправил към блок 30, където ударил пет паркирани автомобила. От колата се разбягали трима души, от които един бе задържан на място, а часове по-късно полицията установи и арестува водача, който се оказа криминално проявен. Той отказа да съдейства.

Към момента на 19-годишния младеж са му повдигнати обвинения за отказ да изпълни полицейско разпореждане.

За неизпълнение на полицейско разпореждане законът предвижда глоба от 50 до 200 лева, както и лишаване от право да управлява МПС от 1 до 6 месеца. За напускане на местопроизшествието се предвижда от 50 до 200 лева глоба и от 1 до 6 месеца лишаване от право да управлява МПС извън допълнително установените данни, които впоследствие ще предоставим“.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина