ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
БългарияПод лупа

Димитър Лазаров: Новият кмет на Съединение вместо да се занимава с кампанията на ГЕРБ, да представи най-сетне конкретна програма за упра

Image title
Приемам изборите за кмет в една Община не като край на една кампания, а като  сериозна и отговорна работа за подобряване на живота на хората. Кандидатът на ГЕРБ в частичните избори за кмет на Община Съединение остана втори, въпреки ясната програма, която представи и стъпките, които посочи за осъществяването й – това е изборът на хората. ГЕРБ Пловдив Област ще продължи да работи ЗА превръщане на Общината в място за по-добър живот и с повече възможности за развитие, коментира изявленията на БСП за изборите в Съединение областният лидер на ГЕРБ Димитър Лазаров.
Вместо да говори обаче за важните неща, които трябва да се случат в Община Съединение след изборите, г-н Руменов още от първия ден след балотажа поставя в центъра на вниманието вече приключилата кампания на ГЕРБ… Това не ме учудва като се има предвид, че през неговата нито веднъж не се чу и не се видя каква е конкретната му програма му за управление на Общината, кои са приоритетите му, какви задачи си поставя за решаване и как се ангажира да ги реализира – днес, утре, в другиден, идните години. Очевидно това Шменти Капели – дегизировката му в Голям Чардак – го вълнува повече, отколкото това, че ще управлява Община Съединение. Като са му предложили 100 лева, да беше сигнализирал полицията – нали твърди, че е имало толкова много полиция навсякъде… Да беше подал жалба до ОИК или в Прокуратурата… Колкото и да е забавно, няма да коментирам приказки на Шехеразада от 1001 нощ.
На обвиненията за „скъпата“, по думите на опонентите ни, кампания – ще отговоря кратко и ясно: отчет за разходите по кампанията ще бъде депозиран, както се изисква от Закона, пред Сметната палата. БСП вместо да плюнчат моливи по сметките на ГЕРБ, да се заловят и да сметнат всичко, което е необходимо за стартиране на проекти като канализацията в Общината например.
И накрая – политиката на ГЕРБ винаги е отстоявала позитивното начало – през тази кампания нито веднъж не се обърнахме срещу опонента си, а залагахме и ще продължим да залагаме на това, което гради Община Съединение: общата воля за европейско развитие. 8-те съветника от групата на ГЕРБ – така, както колегите им и в другите общини –  ще подкрепят всички разумни предложения в тази посока. Никой не може да си присвоява позцията на ГЕРБ и бъдещото поведение на представителите на партията в местната власт – те се формират единствено и само в полза на хората от Общината, а не на един човек, пък било то и новият кмет.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина