ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
ГрадътЗабавлениеНовини

Дванадесетата поред есенна изложба в СУ „Димитър Матевски“

За дванадесета поредна година Средно училище „Димитър Матевски“, Пловдив, организира богата есенна изложба под наслов „В приказния плен на есента“. 

Красотата на есента е уникална със своите багри. Тя е символ на топлината, извор на вдъхновение и спокойствие. Всеки, който прекрачи прага на училището, ще се потопи в приказното очарование на есента. Уникални есенни проекти, картини и макети радват очите на всички посетители в училището. В изложбата се включиха не само учениците от училището, но и бъдещите първокласници от детските градини в район Тракия – „Таня Савичева”, „Кремена”, „Десислава”, „ Еделвайс“, „Червената шапчица“, „Червената шапчица“ – филиал, „Едгар Бороу“, „Слънце“, както и бъдещи първокласници от ДГ „Бисер“, с. Труд. С голям интерес децата изработваха оригинални есенни картини, рисуваха, творяха, а след това се наслаждаваха на своето творчество. Друга част от участниците представиха мини горски кътове с мъхове, борови клонки, шишарки и кестени, уникални таралежи, балерини, еленчета, кошници с плодове, дървета от листа, есенни букети и др. 

Бъдещите първокласници, заедно със своите родители, посетиха изложбата и бяха изключително щастливи да видят и да се снимат със своите красиви творби сред проектите на каките и батковците от училището. 

Есента е втора пролет, в която всяко паднало листо е цвете – казва Алберт Камю. Точно това показаха и всички участници в дванадесетата традиционна есенна изложба на Средно училище „Димитър Матевски“.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина